CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

Toni Baena, un dels icones potablava durant 3 lustres, fa un pas al costat i deixa un rècord difícil d’igualar.

Toni Baena, un dels icones potablava durant 3 lustres, fa un pas al costat i deixa un rècord difícil d’igualar.

28web
Notícia publicada el 23 de julio de 2020
28web

CB Prat

23 de julio de 2020

Notícia de la

Publicada a les 14:53

El preparador físic Toni Baena que va aterrar al CB Prat el segon any de vinculació allà per l’any 2005 amb el Carles Duran de la primera etapa, ha sobreviscut a tota mena de canvis de entrenadors, jugadors, fisios, doctors, delegats, directius etc. etc. i sempre, sempre…. ens ha regalat el millor dels somriures i paraules adients en tot moment, a banda evidentment d’una feina minuciosa i de gran qualitat. Quantes vegades haurem dit que l’equip començava a ritme tranquil?, però quantes haurem dit que l’equip ha acabat la competició com un tir, tot això evidentment tenia un responsable i un nom i aquest no era altre que Toni Baena Garcia.

A partir d’ara sens farà difícil no veure aquest petit però gran home, dirigir al jugadors i posar-los a punt en l’escalfament previ dels partits. I als entrenaments es clar, on el públic no es present. Com també a l’estiu a les pre-temporades, tant a l’Estruch com al Sagnier, dies i dies de feina preparada i programada meticulosament per aquest gran mestre, que sempre estava atent hi sabia on i a qui, es podia prémer o afluixar per treure el rendiment més positiu de cadascun d’ells.

Al llarg de les temporades i per el seu tarannà també feia una mica de psicòleg per els jugadors, sobretot en moments complicats i també alguns comentaris a entrenadors, que més d’un ha agraït i com no han seguit el consell. Influint també en els bons moments amb dinars d’equip, contribuint en que la pinya seguís ferma i unida. Per tant, no ho dubteu, una peça oculta realment molt important a l’engranatge, per que aquesta família anomenada potablava funcionés be i aconseguís un mon de títols, ascensos i fites històriques.

Es per això Toni, que després de pràcticament tres lustres de dedicació absoluta, volem acomiadar-te amb una forta abraçada, un enorme agraïment per la teva impecable feina i desitjar-te la millor de les sorts del mon. Per acabar simplement recordar-te que seguim i seguirem pertanyent a aquesta gran família que ens uneix, La Familia Potablava.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades