CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

Pol Olivier sense sort al 21/22. Definitivament el de Tarragona passarà pel quiròfan després d’un tractament conservador.

Pol Olivier sense sort al 21/22. Definitivament el de Tarragona passarà pel quiròfan després d’un tractament conservador.

GF21O02 41
Notícia publicada el 3 de febrero de 2022
GF21O02 41

CB Prat

3 de febrero de 2022

Notícia de la

Publicada a les 10:52

El bo de Pol Olivier que desprès de recuperar-se de la seva lesió al 5é metatarsià del peu dret i que ja estava a punt per la reaparició, no ha tingut sort i tot just al darrer entrenament quan amb il·lusions renovades es disposava per tornar a la competició, va tornar a resentir-se i després de diverses proves i ressonàncies els serveis mèdics han aconsellat finalment l’operació

Un curs el seu doncs per oblidar i més com s’han produït, cal recordar que Olivier va signar amb el CB Prat per un mes i que tot just el mateix dia que acabava el contracte i negociava la seva renovació es va lesionar per primer cop i va estat de baixa amb un tractament conservador fins que va estar de nou preparat. Mesos després i també al darrer segon, quan de nou es disposava a reprendre la seva activitat preferida, torna a lesionar-se i molt probablement deixarà el curs en blanc.

Un cop més desitgem que Pol Olivier torni tan aviat com sigui possible als parquets, per mostrar-nos tot allò que ell sap fer tan bé, jugar a bàsquet.

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades