CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

Pol Olivier sense sort al 21/22. Definitivament el de Tarragona passarà pel quiròfan després d’un tractament conservador.

Pol Olivier sense sort al 21/22. Definitivament el de Tarragona passarà pel quiròfan després d’un tractament conservador.

GF21O02 41
Notícia publicada el 3 de febrero de 2022
GF21O02 41

CB Prat

3 de febrero de 2022

Notícia de la

Publicada a les 10:52

El bo de Pol Olivier que desprès de recuperar-se de la seva lesió al 5é metatarsià del peu dret i que ja estava a punt per la reaparició, no ha tingut sort i tot just al darrer entrenament quan amb il·lusions renovades es disposava per tornar a la competició, va tornar a resentir-se i després de diverses proves i ressonàncies els serveis mèdics han aconsellat finalment l’operació

Un curs el seu doncs per oblidar i més com s’han produït, cal recordar que Olivier va signar amb el CB Prat per un mes i que tot just el mateix dia que acabava el contracte i negociava la seva renovació es va lesionar per primer cop i va estat de baixa amb un tractament conservador fins que va estar de nou preparat. Mesos després i també al darrer segon, quan de nou es disposava a reprendre la seva activitat preferida, torna a lesionar-se i molt probablement deixarà el curs en blanc.

Un cop més desitgem que Pol Olivier torni tan aviat com sigui possible als parquets, per mostrar-nos tot allò que ell sap fer tan bé, jugar a bàsquet.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades