CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

Pol Molins força la pròrroga en Zamora i Kitus Blanch sentencia en l’afegit 74-77.

Pol Molins força la pròrroga en Zamora i Kitus Blanch sentencia en l’afegit 74-77.

web2
Notícia publicada el 9 de marzo de 2020
web2

CB Prat

9 de marzo de 2020

Notícia de la

Publicada a les 15:18

Dani Miret es presentava amb les absències de Vinicius Lucio i Albert Valle però qui si acompanyava a l’equip a darrera hora era Kriss Helmanis per reforçar el joc interior.

Començava Innova Chef molt entonat o millor dit un CB Prat molt empanat doncs en 5’ de joc el lluminós assenyalava ni més ni menys que 9-1. Gerbert Martí se posava les piles i amb dos triples consecutius despertava l’equip. A partir d’aquest moment se va igualar el joc o millor dit les imprecisions i el CB Prat no va estar capaç de passar als zamorans al lluminós acabant el parcial amb un 18-15. Gerbert Marti amb 6 punts millor anotador.

Al segon quart el CB Prat posaria una velocitat de més i se va apropar en diverses ocasions a 1 però quan Carles Marzo semblava que li havia agafat el pols al partit va topar amb un contrari i va caure fulminat al parquet, se li havia sortit l’espatlla dreta de lloc i havia d’abandonar el pavelló i marxar a l’hospital per fer-li una placa. Hem de dir que li van tornar a col·locar a lloc i va poder viatjar amb l’equip cap a casa. Però els del Delta es van desestabilitzar amb aquest incident i els locals ho van aprofitar per marcar diferencies. S’arribaria al descans amb un 38-30 i amb Junior Saintel amb 4 punts com millor atacant.

S’estiraria Zamora a la represa i els triples d’Arnau Parrado, Leo Cizmic i Junior Saintel ens van mantenir. Les diferencies seguien al voltant de la desena i fins i tot se va ampliar a falta de 3’50¨” (53-39). Arnau Parrado i Leo Cizmic seguien sumant silenciosament i qui no va seguir la mateixa pauta va estar Junior Saintel que es va manifestar amb espectacularitat amb dues esmaixades impressionants que van tenir doble efecte, baixar de nou la diferencia dels 10 punts i sembrar la preocupació en les files rivals. Marxarien al darrer mini descans amb un 59-52 i amb Junior Saintel com millor anotador amb 7 punts.

Continuaria Innova Chef aprofitant la seva clara superioritat en el rebot amb moltes segones opcions i el CB Prat no acabava de trobar el camí, sort que Junior Saintel seguia fent estralls amb els seus salts i esmaixades i ens mantenia amb vida. Quan ja pocs creien en els potablava mirant el marcador i veient que restaven 2’18” i un resultat de 70-61 i amb els del Baix arraulits en un zona, va començar una altre història, un altre partit. Mentre la zona impedia la penetració dels rivals i provocava un joc interior nul, Arnau Parrado anotava primer des els 6,75 (70-64), Pol Molins penetrava majestuosament (70-66), Leo Cizmic superava amb elegància un 1 contra 1 (70-68) i Pol Molins de nou ens enviava a la pròrroga aplegant el seu propi rebot i culminat la igualada final (70-70). Pol Molins amb 6 punts millor atacant.

I arribava l’afegit, els del Baix es col·locaven per primer cop per davant al lluminós amb un triple d’Arnau Parrado (70-73), capgiraria el signe Zamora també amb un triple (74-73) a falta de 2’ 16” per l’acabament i ara si que era l’hora de la veritat. Leo Cizmic avançaria al pratencs de nou amb una jugada d’autèntica sang freda 74-75 i a 5” per l’acabament Zamora desaprofitaria els dos llançaments des els 4,60 que podien haver sentenciat el partit i qui si ho va aprofitar va estar Marc Blanch des la mateixa distància convertint els 2 llançaments per sentenciar amb un 74-77 un altre final d’infart.

Innova Chef 74. Canda (14), Beltran (9), Samar (14), Iza (10), Libroia (2), Sturup (6), Okonkwo (14), Cabral (5).

CB Prat 77. Marti (6), Signes, Sesé (4), Saintel (15), Parrado (16), Helmanis (2), Molins (8), Marzo (2), Blanch (4), Osayande (5), Cizmic (15).

MVP de l’equip. Complert partit el d’Arnau Parrado que el va convertir en el MVP de l’equip amb 16 crèdits de valoració. Tot mercès als 18 punts anotats en els 28’ jugats amb una sèrie de 4/8 al llançament de dos, 3/7 al triple i 1/2 al tir lliure, amés d’agafar 7 rebots, donar 3 assistències, recuperar 1 pilota i rebre 3 faltes.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades