CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

Petita reflexió del que ha estat la històrica primera volta del campionat d’un CB Prat que ha sorprès propis i estranys.

Petita reflexió del que ha estat la històrica primera volta del campionat d’un CB Prat que ha sorprès propis i estranys.

LEB
Notícia publicada el 9 de enero de 2018
LEB

CB Prat

9 de enero de 2018

Notícia de la

Publicada a les 22:33

L’equip d’Arturo que va quallar una gran pretemporada i a la que va guanyar la Lliga Catalana LEB, es presentava per tradició a la LEB Oro com una de les ventafocs del campionat. No en va en les temporades precedents, lluitava amb totes les seves forces per eludir un descens que any rere any es passejava com els voltors pel Joan Busquets.

Però el projecta Prat 2017-18 que va començar amb un nom propi i que no es altre que el d’Arturo Álvarez, ha sorprès no solament a tota la afició potablava i la família de la LEB Oro sinó a tota la família del bàsquet estatal.

Arturo molt ben recolzat pel seu staff tècnic i amb un equip nou diríem que misteriós com a mínim en les primeres aparicions, ha causat estralls en els seus rivals. Cal dir que acabada la primera volta del campionat, els seus números son ni més ni menys, que històrics. Es cert que les primeres victòries podríem anomenar-les com sorpreses, però quan al finalitzar la 1a volta el balanç es de 13 victòries i 4 derrotes, el nom del CB Prat te un «caché» d’alt nivell i ja ningú dubta de la qualitat d’aquest enorme equip.

Quan diem temporada històrica ho basem en uns punts que passem a desglossar: 1, consecució de la 3a Lliga Catalana LEB consecutiva, ningú abans ho havia aconseguit. 2, 13 victòries en 17 partits, les mateixes que la brillant temporada 2016/17. 3, millor defensa del campionat amb 1161 punts encaixats i una de les millors defenses a nivell nacional. 4, Un bonic joc amb esmaixades espectaculars, uns alley-oop que fan embogir als més petits i no tant petits, uns barrets impressionants i moltes recuperacions de pilotes que provoquen bonics contraatacs. I la conseqüència de que tot això es que el públic s’enganxa i s’enganxa com mai ho havia fet i cada cop més s’apropa més gent a veure i gaudir d’aquests supermans.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades