CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

Pérez i Agada llueixen al JB front Coruña (75-60) en un inici històric 5/1.

Pérez i Agada llueixen al JB front Coruña (75-60) en un inici històric 5/1.

Perez2
Notícia publicada el 29 de octubre de 2017
Perez2

CB Prat

29 de octubre de 2017

Notícia de la

Publicada a les 17:08

Després de l’ inici de temporada que ha protagonitzat el CB Prat d’Arturo Álvarez els seguidors potablava han canviat el xip, fins ara, la seva il·lusió es centrava en la ni més ni menys que continuïtat un any més a la LEB Or i aquesta, no ho oblidem es en realitat la fita. Després d’aquests 6 sensacionals partits i després de mirar jornada rere jornada la classificació de la competició i no poder evitar el somriure en veure l’escut del nostre estimat club al mes alt del calaix o molt a prop, la pretensió s’ha anat desplaçant poc a poc i ja son molts els seguidors i simpatitzants, que pensen que perquè no, aquest any podríem tenir la fantàstica oportunitat de jugar els play-offs. Es clar que axó no es fàcil, però el comportament de l’equip a la pista ens convida a somiar. Molt s’ha de seguir treballant, però de moment som al camí. Somiar es gratis.

Ahir ens visitava un bon Leyma Coruña que amés estava necessitat de victòries. El primer parcial va estar força igualat acabant el mateix amb mínima avantatge visitat (19-20). Agada amb 8 punts era el jugador més destacat en atac, mentre que Portugués tenia la difícil feina de parar el poder anotador de un Trevor Cooney que de moment el quedava en blanc i Emi Cate es feia fort a la pintura.

Al segon parcial el partit va continuar per el mateix camí i es va arribar a l’equador amb mínima avantatge pratenca 27-26. Es va entrar a continuació en una estranya i enterbolida fase, en la que el més llest de la classe va treure profit, Josep Pérez va aprofitar el desconcert general i va marcar finalment diferencies per els del Baix amb dos triples marca de la casa.Un triple posterior de Marlon Johnson va acabar de segellar la màxima diferencia potablava per marxar als vestidors amb un 41-30. Josep Pérez amb 6 punts millor atacant.

A la represa els dels Delta seguirien agradant al seu públic i aquest, que novament va omplir el JB recolzava amb força al seu equip. Arturo continuava amb la defensa seriosa de Portugués sobre Cooney (0 punts) i sobretot se feia intractable a la pintura amb uns enormes: Cate, Andriuskevicius, Martí i Coby que tant en defensa com en atac superaven les seves parelles de ball. D’autèntic mèrit i espectacularitat els dos taps de Gerbert Martí que va fer aixecar dels seients als espectadors i un Josep Pérez novament disparat, sobretot des els 6,75, que va catapultar al CB Prat definitivament al marcador posant un 64-42 que es presumia poc menys que inassequible per els d’Aranzana. Josep Pérez amb 8 punts millor atacant.

Al darrer quart Leyma intentaria retallar les diferencies i CB Prat es relaxaria una mica propiciant que les diferencies s’escorcessin. Agada continuaria sumant i Andriuskevicius es quedaria molt a prop de les dobles figures, 9 punts i 8 rebots en el que seria el millor partit del lituà des que es al Prat. Finalment el lluminós es tancaria amb un 75-60 que provisionalment col·loca de nou al CB Prat líder a falta del Manresa-Barça d’avui i del Valladolid-Breogan del 1 de novembre. Agada amb 5 punts millor anotador.

CB Prat 75. Martí (6), Coby, Andriuskevicius (9), Pérez (14), Agada (17), Johnson (5), Cate (4), Portugués (3), Blanch (11), Campbell (6).

Leyma Coruña 60. Ferreiro (4), Sanz (8), A. Hernández, Cooney (3), Torres (8), E. Hernández-Sonseca (6), Flis (13), Chuku (8), Abia, Gilling (4), Olmos (6).

MVP del partit. En aquesta ocasió la bona feina de dos homes exteriors els porten a compartir MVP i son: Josep Pérez i Caleb Agada amb 18 punts de valoració per tots dos. Bones sensacions les del base d’Alacant Josep Pérez que va aconseguir aquests crèdits mercès als seus 14 punts anotats amb una sèrie de 1/3 al llançament de dos, 4/7 al triple amés d’agafar 5 rebots, donar 3 assistències, recuperar 1 pilota i rebre 1 falta. Per que fa al nigerià Caleb Agada els seus números van estar: 17 punts amb una sèrie de 5/8 al llançament de 2, 2/7 al triple i 1/1 al lliure, amés d’agafar 8 rebots, repartir 6 assistències i rebre 2 faltes.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades