CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

Pep Ortega continua el seu idil•li amb el CB Prat i torna per segona vegada a casa.

Pep Ortega continua el seu idil•li amb el CB Prat i torna per segona vegada a casa.

Pep
Notícia publicada el 26 de febrero de 2018
Pep

CB Prat

26 de febrero de 2018

Notícia de la

Publicada a les 11:17

El 4 Pep Ortega Rubio, Vic (4/4/84) està ja entrenant al JB a les ordres d’Arturo Álvarez. Recordareu que va jugar la temporada 2008-09 amb el CB Prat de Josep Maria Raventós on va compartir vestuari amb Christian Eyenga, David Jelinek, Jordi Llorens i Pere Tomàs entre d’altres. Després va jugar entre d’altres al Ford Burgos quedant campió de la LEB Oro la temporada 2012-13 i guanyador dels play-offs la 2013-14. La temporada 2014-15 va jugar a Estudiantes i Manresa a ACB, per tornar la campanya passada de nou al conjunt potablava. Pep ens va oferir com sempre ha fet, treball, qualitat i espectacle, però per motius personals va marxar a la lliga francesa al començament d’aquesta temporada i avui torna de nou a la que sempre ha estat la seva casa.

Pep està molt il·lusionat de formar part del projecta 2017-18 d’Arturo Álvarez i farà el que calgui per ajudar a l’equip en tot el que se li demani el que resta de temporada.

El jugador ja ha signat amb la entitat fins final de temporada i el CB Prat tramita en aquests moment l’alta federativa.

Un cop més benvingut a casa Pep.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades