CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

Nota de la junta directiva. El CB Prat se sent infravalorat.

Nota de la junta directiva. El CB Prat se sent infravalorat.

5
Notícia publicada el 24 de mayo de 2018
5

CB Prat

24 de mayo de 2018

Notícia de la

Publicada a les 22:26

Desprès de la entrevista al nostre president Arseni Conde publicada per ara.cat volem donar les gràcies a aquest mitjà de comunicació per fer-se ressò del dolç moment que la nostra entitat viu. Evidentment també donem les gràcies a tots aquells que us heu dirigit al nostre club, per fer entrevistes o cobrir els nostres partits, especialment a El Prat Radio, però també volem manifestar que el CB Prat se sent infravalorat, doncs hem detectat d’una manera clara i continuada que en molts mitjans de comunicació tant de premsa escrita, radiofònics, visuals i tant locals, com de la resta de Catalunya, que l’enorme i descomunal gesta que està fent aquest modest equip, passa totalment desapercebuda.

Volem simplement comentar que el CB Prat ha acabat segon a la lliga regular i en aquest moments està jugant les semifinals del play-off d’ascens a l’ACB d’una competició realment important, la LEB Or. Cal recordar que la LEB Or es ni més ni menys el darrer pas per arribar a una de les millors lligues de bàsquet del mon després de la NBA. Dir-vos finalment, que en aquesta competició som 18 equips de tot l’estat i quatre d’ells son catalans FC Barcelona Lassa, ICL Manresa, Actel Força Lleida i el CB Prat.

 

L’esforç que alguns equips fan per estar en aquesta competició no es valorat, al nostre entendre, per alguns i molt importants mitjans de comunicació especialment esportius d’aquest país.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades