CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

Més fusta per la pintura, Andrés Ibargüen afegirà kg i poder al joc interior potablava.

Més fusta per la pintura, Andrés Ibargüen afegirà kg i poder al joc interior potablava.

web
Notícia publicada el 7 de agosto de 2021
web

CB Prat

7 de agosto de 2021

Notícia de la

Publicada a les 14:59

Amb el colombià ja son nou els efectius potablava dels que disposa Josep M. Berrocal. Andrés Felipe Ibargüen Andrews es un colombià/nord-americà de 25 anys, 200cm. d’alçada i 109 kg. de pes.

Els seus inicis van estar a la lliga universitària, concretament a Trinity Valley Community College, dues temp. 16-18. La 2018 va marxar a UT Arlington on va anotar una mitjana de 6,6 punts per partit. Finalment la 19/20 ho faria a Angelo State aconseguint 13 dobles dobles, anotant 14,3 punts i 10,4 rebots per partit. Acabaria el seu pas per la NCAA i el 2020, Ibargüen marxa als Països Baixos on signa el seu primer contracte professional amb Basketball Community Gelderland (DBL). Posteriorment, l’equip va ser rebatejat com Yoast United. Van arribar a la final de la Copa DBL 2021, en què Ibargüen va anotar 39 punts i 13 rebots, el màxim del partit. No obstant això, a la fi l’equip va perdre davant BAL.

Ara Andrés Ibargüen recala a l’equip del Baix on amb moltes ganes, força i il·lusió afrontarà un curs que per molts seguidors es incert, però que per el colombià està convençut que serà molt gratificant.

Benvingut a la família potablava Andrés Ibargüen i molta sort.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades