CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

l’Infantil B Masculí premi als seus valors

l’Infantil B Masculí premi als seus valors

club-basquet-prat-infantil-b-guanya-premi-per-els-seus-valors
Notícia publicada el 21 de junio de 2017
club-basquet-prat-infantil-b-guanya-premi-per-els-seus-valors

CB Prat

21 de junio de 2017

Notícia de la

Publicada a les 18:33

«Fem Prat. Fem bàsquet també per això»

Infantil B Masculí premi als seus valors.

Ahir dimarts 20 de juny, a Molins de Rei, es va premiar al nostre Infantil B Masculí pels valors mostrats durant tota la temporada.

Es tracta d’un reconeixement que el Consell Esportiu de l’Esport Escolar del Baix Llobregat fa des fa 5 anys als diferents equips, entitats i esports a la nostra comarca i que en la categoria infantil ha aconseguit el nostre equip entrenat pel Víctor Paredes i que té com a jugadors a l’Albert, David, Álvaro, Óscar Cruces, Joel, Alejandro, Cristian i Oscar Sánchez.

No és aleatori i sí molt merescut que hagin rebut aquest premi doncs és fruit del comportament excel·lent i els valors expressats durant tota la temporada i que setmana rere setmana s’ha anat registrant en un programa del Consell Esportiu amb una aplicació de mòbil (jugaverdplay), que havien de votar després del partit tant àrbitres com entrenadors i jugadors rivals, pares de l’equip contrari, un jutge de grada, etc. Per tant, les votacions acumulades fa mereixedor d’aquest guardó al nostre equip.

Volem felicitar als jugadors i al Víctor Paredes per aquest bon reconeixement doncs donen un gran exemple amb els valors que transmeten allà on van i que dóna sentit a la formació que ha de perseguir qualsevol dels nostres equips.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades