CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

L’elevat ritme a «salsa mojo picón» del Granca sorprèn la «batucada» potablava per 93-81.

L’elevat ritme a «salsa mojo picón» del Granca sorprèn la «batucada» potablava per 93-81.

Gerbert
Notícia publicada el 10 de enero de 2021
Gerbert

CB Prat

10 de enero de 2021

Notícia de la

Publicada a les 11:31

Un cop més sense Vinicius Lúcio encara a Brasil i també l’absència del base Carles Marzo, es presentaven els de Dani Miret al Vega de San José de las Palmas per jugar contra un altre dels vinculats de la competició. El jove equip del Granca un equip irregular però amb una gran qualitat individual a les seves files i un ritme diríem que similar al que imposa generalment l’equip del Baix Llobregat.

Va estar el CB Prat qui al primer parcial mercès a un activat Gerbert Marti va donar la iniciativa al marcador i tot semblava encarrilar-se per els del Delta. Les diferencies es mantenien sobre els 5 punts i el ritme potablava ofegava als locals. Granca va resistir l’embranzida potablava i poc a poc es va anar assentant al parquet. Finalment el parcial es tancaria amb un ajustat 18-19. Gerbert Marti amb 7 punts millor atacant.

Al segon període els dos equips desinhibits es van llançar en tromba i van posar un ritme frenètic sense atendre massa les defenses. Provocaria això un joc de carrusel amb pujades i baixades de tots dos conjunts. Estaria Granca qui marxaria inicialment 26-21 amb un parcial de 8-2, per tornar-li la moneda els de Dani Miret amb un altre de 2-9 que ens tornava a col·locar 28-30 just a l’equador. S’igualarien ara les forces però un Yannick Kraag «on-fire» ens tornava a avançar amb algunes accions espectaculars marca de la casa. A 2′ 30″ i amb un 34-39 semblava que tornaven a dominar el partit, però de nou un parcial de 10-2 ens va enviar als vestidors amb desavantatge (44-41). Yannick Kraag amb 8 punts màxim anotador.

El duel de ritmes exhibits per ambdós equips estava servit i malauradament avui el «mojo picón» estava més a punt que la «batucada». Un demolidor parcial de 18-6 ens va enviar a falta de 4′ 35″ a un fatídic 62-47. Els del Delta però, amb un Marc Sesé descomunal encara que poc acompanyat, va mostrar el seu caràcter, qualitat i encert i va reduir la diferencia dels fatídics 10 punts (66-58), diferencia que es va plantar definitivament en 69-58 després d’un triple local sobre la botzina. Marc Sesé amb 8 punts millor anotador.

Els intents desesperats de Marc Sesé van continuar al quart de la veritat i ara van aparèixer algunes bones accions de Kriss Helmanis i Adrià Domènech però l’esforç va ser en va, doncs l’encert del Granca seguia molt alt. Finalment un partit desinhibit en atac va donar un 93-81 que fa just guanyador un bon Granca. Evidentment súper Marc Sesé estaria de nou el millor anotador amb 10 punts.

Gran Canaria 93. Serrano (4), Lopez J. (13), Redondo (2), Moreno (6), Steinbergs (12), De La Torre (22), Ardanza (12), Lopez P. (1), Montero (21).

CB Prat 81. Kraag (11), Martí (9), Salvans (4), Maronka (2), Helmanis (9), Sesé (22), Parrado (6), Creus (4), Domènech (8), Cabrera (2), Blanch (4).

MVP de l’equip. En un bon estat de forma, l’escorta de Castelldefels Marc Sesé va aconseguir el guardó de MVP de l’equip amb 23 crèdits de valoració. Sesé va jugar 24′ i va anotar 22 punts, sent el màxim anotador de l’equip amb una molt bona sèrie de 4/5 al llançament de dos, 3/5 al triple i 5/5 al tir lliure, amés d’agafar 5 rebots i rebre 5 faltes.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades