CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

L’aler Quim Salvans mes fusta per al projecte CB Prat 20/21.

L’aler Quim Salvans mes fusta per al projecte CB Prat 20/21.

Twitter
Notícia publicada el 29 de julio de 2020
Twitter

CB Prat

29 de julio de 2020

Notícia de la

Publicada a les 13:48

Nova incorporació a la plantilla de l’equip que es va completant a una bona velocitat. Cal dir que mai per aquestes dates ja gaudíem de tants efectius confirmats.

Quim Salvans es un aler que també pot jugar d’escorta amb una excel·lent capacitat de treball i competidor de mena. Nascut a Badalona el 19/05/98 i de 187 cm. es un bon defensor amb una gran mobilitat, el que li facilita unes bones penetracions en el 1 contra 1, amés, es un bon llançador tant de mitja distancia com des el triple. Salvans va estar el màxim anotador del campionat de España junior 2016 a Guadalajara amb el Joventut de Badalona amb 16,7 punts per partit.

Format a Badalona, al Sant Josep fins l’infantil i a la Penya des cadet fins a sènior, va passar per l’Arenys a EBA la 16/17 abans de marxar al Hestia Menorca on va estar dues temporades, la primera a EBA (ascens) i la segona a LEB Plata, la temporada passada ho va fer al Castelldefels també de EBA i aquest te molta il·lusió per donar el salt definitivament amb l’equip potablava.

Junts arribarem més lluny

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades