CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

L’aler Leo Cizmic reforç exterior de luxe per Dani Miret.

L’aler Leo Cizmic reforç exterior de luxe per Dani Miret.

Cizmic
Notícia publicada el 16 de julio de 2019
Cizmic

CB Prat

16 de julio de 2019

Notícia de la

Publicada a les 13:51

L’aler croat de 205 cm. nascut a Israel el 17/12/1998 circumstancialment quan el seu pare jugava a la lliga hebrea i que prové del Bàsquet Girona, serà un exterior de luxe per el projecte potablaba 19/20.

Leo Cizmic que va debutar a la Lliga Endesa amb l’antic Cajasol als 17 anys i 3 dies, va passar posteriorment per l’Araberri de LEB Or la 17/18 i la passada campanya va militar al Bàsquet Girona a LEB Plata.

Ha estat un habitual a la seva selecció en categories inferiors i el 2017 es va proclamar sots campió a Romania amb la U20 de Croacia.

Cizmic es un dels anomenats “aler alts” i per tant sempre difícil de marcar, es tracta d’un exterior amb molts i diferents recursos per anotar. A la pista no s’arronsa mai i assumeix amb facilitat el lideratge. El croat es un excel·lent tirador de mitja distància i per la seva alçada assegura rebots ajudant al interiors. Defensivament a de millorar, però es capaç de llegir bé les accions rivals i per tant anticipar-se.

Amb tot, pensem que Cizmic tindrà un pes elevat en aquest projecte i com no podia ser d’una altre manera li donem la benvinguda i per suposat li desitgem la millor de les sorts possibles.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades