CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

L’AE Badalonès s’afegeix a la vinculació entre el Club Joventut Badalona i el CB Prat

L’AE Badalonès s’afegeix a la vinculació entre el Club Joventut Badalona i el CB Prat

Vinculacioa3
Notícia publicada el 18 de julio de 2019
Vinculacioa3

CB Prat

18 de julio de 2019

Notícia de la

Publicada a les 21:59

Juniors verd-i-negres del 2001 jugaran a la Lliga EBA amb els dimonis.

 

El Club Joventut Badalona, el CB Prat i l’AE Badalonès han tancat avui un triple acord de vinculació entre els tres clubs. Si els verd-i-negres i els potablava ja havien completat 14 temporades vinculats, ara comptaran amb un nou aliat, l’AE Badalonès, que milita a la Lliga EBA i acollirà jugadors de la Penya de la generació Junior del 2001. A més, el Badalonès podrà enviar els jugadors verd-i-negres vinculats a jugar amb el CB Prat, si així ho considera la direcció esportiva del Joventut.

 

Més de 50 anys de vinculació entre Joventut i Badalonès

D’aquesta manera, Club Joventut Badalona i AE Badalonès quedaran vinculats de forma oficial, després d’haver col·laborat conjuntament durant més de 50 anys. Un dels eixos bàsics d’aquesta unió històrica entre les dues entitats, és el fet que tots becats del planter del Joventut s’escolaritzin al Badalonès.

Satisfacció entre les tres parts

Els presidents de les tres entitats, Juan Antonio Morales, del Club Joventut Badalona; Arseni Conde, del CB Prat; i Manel Dunjó, del AE Badalonès, han estat els responsables de tancar l’acord i s’han mostrat molt contents per l’aliança entre les tres parts.

Per Juan Antonio Morales, la vinculació amb el Badalonès era qüestió de temps: “Aquest acord amb Badalonès s’havia de donar tard o d’hora, ja que els nostres alumnes becats estudien en el seu col·legi, i volem agrair la  seva col·laboració i la predisposició per comprendre la formació acadèmica de jugadors d’alt rendiment. Evidentment, també estem molt satisfets per renovar amb el Prat, perquè suposa consolidar una relació que ve de molt lluny i ha donat molts fruits”.

Arseni Conde, per la seva part, ha expressat la seva satisfacció per la llarga relació amb la Penya: “Ens fa molt feliços que el Joventut vulgui continuar amb nosaltres. Sempre ens ha agradat la formació de jugadors de bàsquet, i per nosaltres és un honor que homes nostres hagin jugat a l’ACB o fins i tot a l’NBA”.

 

Per últim, Manel Dunjó ha parlat sobre l’històric vincle entre verd-i-negres i dimonis: “És un repte molt important per a la nostra entitat. La primera vinculació va ser fa 50 anys entre el Badalonès i el Joventut, i el 1974, conjuntament amb la Penya, vam assolir el primer campionat del món escolar. A partir d’aquell moment, molts jugadors i entrenadors verd-i-negres s’han format al Badalonès i han arribat a l’ACB”.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades