CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

La FEB presenta les pautes a seguir per els ascensos de les diferents categories

La FEB presenta les pautes a seguir per els ascensos de les diferents categories

CB Prat
Notícia publicada el 8 de mayo de 2020
CB Prat

CB Prat

8 de mayo de 2020

Notícia de la

Publicada a les 15:52

Fa uns moments la FEB Federació Espanyola de Bàsquet a descrit com se procedirà per completar els diferents ascensos de categoria. El CB Prat tal com va anunciar recentment jugarà la Fase d’Ascens corresponent per poder accedir a la LEB Oro.

Tot dependrà de la resta de equips interessats en participar en aquesta fase, que determinarà la classificació i per tant els enfrontaments ja determinats.

Segons les nostres informacions, Girona, Tizona, Prat i Barça ja estan confirmats, si Murcia també ho fes, que seria lo lògic, Murcia ascendiria directament com n. 1 i el CB Prat quedaria com el n.4 i jugaria un sol partit a Burgos per determinar qui seria el tercer en ascendir, el segon sortiria d’un enfrontament previ entre el n. 5 i el n. 6 i el guanyador jugaria en Girona per aconseguir l’ascens.

Evidentment si Murcia no participés cada equip ascendiria una posició en aquesta classificació per la Fase d’Ascens i els enfrontaments serien altres.

http://www.lebplata.es/2020/5/8/baloncesto/comision-delegada-por-concluida-temporada-regular-sin-descensos-fija-las-fases-ascenso/82787.aspx

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades