CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

La FEB presenta les pautes a seguir per els ascensos de les diferents categories

La FEB presenta les pautes a seguir per els ascensos de les diferents categories

CB Prat
Notícia publicada el 8 de mayo de 2020
CB Prat

CB Prat

8 de mayo de 2020

Notícia de la

Publicada a les 15:52

Fa uns moments la FEB Federació Espanyola de Bàsquet a descrit com se procedirà per completar els diferents ascensos de categoria. El CB Prat tal com va anunciar recentment jugarà la Fase d’Ascens corresponent per poder accedir a la LEB Oro.

Tot dependrà de la resta de equips interessats en participar en aquesta fase, que determinarà la classificació i per tant els enfrontaments ja determinats.

Segons les nostres informacions, Girona, Tizona, Prat i Barça ja estan confirmats, si Murcia també ho fes, que seria lo lògic, Murcia ascendiria directament com n. 1 i el CB Prat quedaria com el n.4 i jugaria un sol partit a Burgos per determinar qui seria el tercer en ascendir, el segon sortiria d’un enfrontament previ entre el n. 5 i el n. 6 i el guanyador jugaria en Girona per aconseguir l’ascens.

Evidentment si Murcia no participés cada equip ascendiria una posició en aquesta classificació per la Fase d’Ascens i els enfrontaments serien altres.

http://www.lebplata.es/2020/5/8/baloncesto/comision-delegada-por-concluida-temporada-regular-sin-descensos-fija-las-fases-ascenso/82787.aspx

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades