CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

La corda es tensa i cada cop es veu més lluny la taula de salvació. Prat 56 – 83 Huesca.

La corda es tensa i cada cop es veu més lluny la taula de salvació. Prat 56 – 83 Huesca.

Cronica
Notícia publicada el 27 de enero de 2019
Cronica

CB Prat

27 de enero de 2019

Notícia de la

Publicada a les 16:38

Es cert que els potablava cada cop surten a la pista amb intencions renovades, es cert que ho tornen a intentar una i altre vegada, es cert que tenen una moral i unes ganes fora de tota dubte, però fins el moment les coses no surten ahir van aguantar 25’ (35-41) però els restants 15’ Huesca va escombrar literalment als pratencs que amb un parcial de 21-42 va deixar de nou K.O. un CB Prat que cada cop li queden menys possibilitats de salvació. Axó si, que ningú dubti que mentre existeixi alguna possibilitat aquest equip ho donarà tot per canviar el signe de negatiu a positiu.

Recordar un cop més les lesions de Arturs Zagars, Terrence Bieshaar i Manel Signes i l’estat poc propici de Gerbert Marti i Joel Parra.

El primer quart estaria de pura estratègia per ambdós entrenadors i les defenses can imposar-se als atacs. Huesca mantindria la iniciativa encara que tímidament i el primer assalt se va saldar amb un 15-18 i amb Marc Blanch com millor anotador potablava amb 6 punts.

El CB Prat va continuar mantenint la seriosa defensa i amb axó va aconseguir que Huesca no marxés al lluminós. Però l’anotació dels del Baix es va ressentir i els aragonesos encara que sense contundència es va ampliar per arribar al descans amb un 24-31. El CB Prat tant sols havia anotat 9 punts i 3 de ells de Jonathan Jeanne.

Les coses canviarien poc desprès del pas pels vestidors i els de Dani Miret aguantarien el tipus 5’ més (35-41) però des aquest moment i fins el final tant sols es va veure un equip, el Levitac Huesca, mentre que per els potablabava Joel Parra amb 6 punts i Pep Ortega amb 9 rebots lluitaven perquè la diferencia no s’eixamplés fins a quotes majúscules. El 39-55 que assenyalava l’electrònic a la fi del tercer quart, ho deia tot.

De nou un equip força desdibuixat donava ales als visitants i Levitec tornava a castigar un conjunt en el que tant sols algunes individualitats fan que el resignat públic potablava tingui alguna petita alegria. Joel Parra, Didac Cuevas i Marc Blanch amb 4 punts millors potablaves amb 4 punts cadascun d’ells. El partit es tancaria amb un inqüestionable 56-83.

CB Prat 56. Martí, Ortega (11), Bassas (2), Busquets (5), Domenech (2), Rubin de Celis, Cuevas (4), Parra (12), Sena, Jeanne (8), Blanch (12).

Levitec Huesca 83. Haws (15), Johnson (7), Aukstikalnis (4), De Blas (6), Gjuroski (16), Hartwich (2), Nurger (21), Sans (2), Garcia (5), Karahodzic (5).

MVP de l’equip. El jove aler Joel Parra tot i estar encara convalescent va estar ahir el MVP de l’equip amb 17 crèdits de valoració. Als 27’ que va estar a pista en va anotar 12 punts amb una sèrie de 5/9 al llançament de dos i 2/3 al tir lliure, amés d’agafar 7 rebots, recuperar 2 pilotes i rebre 5 faltes.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades