CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

LEBPLATA

La baixa de Martynas va fer més mal de l’esperat front un ICL Manresa en el que Trias va lluir amb total llibertat. ICL Manresa 75 CB Prat 62.

La baixa de Martynas va fer més mal de l’esperat front un ICL Manresa en el que Trias va lluir amb total llibertat. ICL Manresa 75 CB Prat 62.

DSC_0272
Notícia publicada el 30 de diciembre de 2017
DSC_0272

CB Prat

30 de diciembre de 2017

Notícia de la

Publicada a les 12:03

La baixa de Andriuskevicius va estar clau en un partit en el que si Prat guanyava aconseguia el passaport per la Copa Princesa, mentre que la victòria de Manresa per 75-62 deixa a l’acompanyant de Breogan en el aire per la darrera jornada. Diem que la baixa del lituà va estar clau doncs a l’equip del Bages la parella de ball del potablava Jordi Trias, va tenir poca oposició per destacar i fer-se el amo de les pintures.

Al primer quart un CB Prat força dubitatiu i molt erràtic va concedir amb un 11-0 inicial donant les primeres diferencies importants per els locals. Les 2 matineres faltes de Cate van complicar encara més el poder defensiu i rebotejador dels potablava. Malgrat tot, el Prat reaccionaria amb un encertat Jeff Coby que amb 5 punts consecutius retallaria distàncies per deixar el 15-11 a la fi del parcial.

Un segon quart mes seriós en defensa dels nois de Arturo Álvarez, va posar el dubte en els seguidors manresans, fins a 7 jugadors potablava van anotar i l’equip del Baix Llobregat es va posar per damunt al lluminós després d’un triple de Pérez (15-16). Després els millors minuts d’Agada amb 7 punts, que no havia aparegut al primer parcial, va mantenir als del Delta amb franquícia fins el descans, encara que les diferencies no fossin massa amples (31-33).

Se repetiria la sortida inicial del partit a la represa i de nou Prat s’enfosquiria al llançament. Els de Duran ho aprofitarien i castigarien de nou amb un parcial de 11-2 en 5′ de joc posant un 43-35 que faria molt de mal als potablava. Els 5′ restants Manresa administraria amb solvència aquesta avantatge i axó que els pratencs no deixaven mai de lluitar. Però tant sols Cate (6 punts) i Portugués (5 punts) anotarien i axó no era suficient per retallar distàncies que se xifraven en un 51-44 a la fi del tercer període.

No es quedaria l’equip de Álvarez sense intentar-ho al quart de la veritat, però Manresa tenia clara la assignatura i ahir va superar amb nota l’examen. El CB Prat ho intentaria fins el darrer sospir sobretot des els 6,75, però un seré Lluis Costa els compassos finals encara eixamplaria mes les diferencies. El 75-62 final potser va estar un pel excessiu. Josep Pérez amb 6 punts millor anotador pratenc.

El CB Prat va caure a Manresa i «ara toca continuar deia Arturo en roda de premsa, si quan vaig arribar a l’agost al Prat m’haguessin dit que a un partit per acabar la primera volta estaríem parlant de que l’equip podria jugar la Copa Princesa m’haurien taxat de boig, avui i acabat el penúltim partit front tot un Manresa, es així. Doncs no puc dir res més que estic enfadat evidentment per la derrota, però molt orgullós del meu equip».

El CB Prat jugarà al JB front el Barça la darrera jornada mentre que Manresa ho farà a Lleida. Les possibilitats de jugar la Copa Princesa evidentment s’han escurçat i passen sempre per guanyar. Una primera opció seria que Manresa perdés a la Terra Ferma i una segona més complicada seria la de guanyar per més de 25 punts dels que guany Manresa a Lleida.

Així doncs INMENS CB Prat.

ICL Manresa 75. Hamilton (5), Múgica, Trias (18), Jou, Lundberg (13), Sakho (11), Garcia (2), Costa (12), Allen (14), Muñoz.

CB Prat 62. Martí (5), Coby (7), Johnson (9), Sesé (2), Pérez (9), Agada (7), Cate (11), Portugués (5), Blanch (7), Campbell.

MVP de l’equip. En un partit sense masses valoracions destacades pels potablava el romanès Emanuel Ion Cate ha estat el més destacat amb 16 crèdits que li alcen al MVP de l’equip. Emi ho ha aconseguit mercès als seus 11 punts anotats en una sèrie de 4/7 al llançament de dos i 3/4 al tir lliure amés de capturar 4 rebots, donar 2 assistències, recuperar 1 pilota, fer 3 taps i rebre 2 faltes.

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades