CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

Informació actualitzada del CB Prat de la situació propiciada pel COVID-19.

Informació actualitzada del CB Prat de la situació propiciada pel COVID-19.

test-fondo
Notícia publicada el 13 de marzo de 2020
test-fondo

CB Prat

13 de marzo de 2020

Notícia de la

Publicada a les 18:05

Per el que respecte a l’equip LEB Plata, la competició resta aturada en principi per 15 dies per el que el CB Prat – Tizona i el Cantabria – CB Prat no se jugaran el les dates previstes segon ens indica la FEB http://www.feb.es/2020/3/12/baloncesto/las-comisiones-delegada-presidentes-feb-ratifican-aplazamiento-las-dos-proximas-jornadas-todas-sus-competiciones-nacionales/82589.aspx.

Per el que respecte al resta de competicions tampoc se jugaran aquestes dues mateixes jornades restant també aplaçades segon ens informa la FCB https://www.basquetcatala.cat/noticies/8498

En qualsevol cas teniu present que també l’Ajuntament de la ciutat ha tancat les instal·lacions i no es possible accedir-hi. https://www.elprat.cat/actualitat/noticies/darrera-hora-de-les-mesures-preses-al-prat-contenir-el-coronavirus

I finalment la Junta directiva del CB Prat que va cessar dijous les seves activitats tant d’entrenaments de tots els equips i escola com tota la resta d’activitats, veient les darreres directius que es marquen des de el govern de l’Estat i des de la Generalitat de Catalunya, prorroga la suspensió de qualsevol activitat de la entitat fins que les autoritats competents autoritzin la seva represa.

Així doncs com és obvi les xerrades previstes pels fisios Laureà Palmer i Marc Vall els dies 25, 26 i 27 per prevenir i com actuar davant de lesions típiques queden també posposades.

Les noticies se van produint molt sovint i procurarem informar-vos el més aviat possible d’aquelles evidentment contrastades.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades