CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

El CB Prat engega la pretemporada com cada any al poliesportiu Sagnier

El CB Prat engega la pretemporada com cada any al poliesportiu Sagnier

club-basquet-prat-comenca-la-pretemporada-al-sagnier
Notícia publicada el 24 de agosto de 2017
club-basquet-prat-comenca-la-pretemporada-al-sagnier

CB Prat

24 de agosto de 2017

Notícia de la

Publicada a les 21:41

Dimarts passat dia 22 el CB Prat va engegar una nova temporada i com ja es habitual Toni Baena va començar la seva tasca que com sempre hem comentat, es força important. La seva labor que potser per molts passa desapercebuda, te una vital importància, doncs de ell depèn que si algun jugador a guanyat pes durant les vacances per el descans, estigui el responsable màxim de corregir-ho i per una altre, tindrà cura de que poc a poc els jugadors agafin el millor to possible per els reptes que hauran d’afrontar al llarg de la temporada. Toni vigila, regula, dosifica i te força cura d’aquesta preparació perquè doni els millors fruits possibles en els temps precís. Aquest treball evidentment està sempre si mes no, observat per Arturo Álvarez i Jordi Ribas.

Cal dir que ja estan incorporats plenament a l’equip els jugadors: Josep Pérez, Joaquin Portugués, Bernat Camarasa, Marc Sesé, Kitus Blanch, Gerbert Martí i Marlon Johnson, als que cal afegir els jugadors del Sènior1 Albert Cabrera, Alejandro Pérez i Albert Cabrera, amés de Juan Alberto Esteves que està jugant a USA.

Així doncs falten per arribar encara els exteriors, Caleb Agada i Alex Campbell i els interiors Jeff Coby i Emanuel Cate que ho faran en dates pròximes.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades