CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

Històric, un +14 (65-79) a Palma porta al CB Prat al liderat.

Històric, un +14 (65-79) a Palma porta al CB Prat al liderat.

4
Notícia publicada el 10 de octubre de 2017
4

CB Prat

10 de octubre de 2017

Notícia de la

Publicada a les 15:38

Tornem a ressaltar aquest CB Prat, que no acaba mai de sorprendre i donar alegries a tots aquells que el segueixen. Cal recordar que per primer cop en tota l’historia, el CB Prat figura com a líder d’una classificació en la que ja s’han jugat tots els partits menys el que s’ha de disputar avui a Azpeitia entre el Sammic i el Leyma Coruña. En aquests moments el CB Prat figura al capdavant de la taula per major diferencia de punts i veure l’escut potablava en el més alt de la classificació, es una alegria que ja no ens la pot treure ningú.

S’enfrontaven a Son Moix dos equips amb algunes baixes importants, l’equip local no podia comptar amb Roger Fornàs i el pratenc ni amb Portugués ni amb Coby.

Un cop més el CB Prat va tornar a sortir indecís al parquet i Palma amb un bon encert exterior va aconseguir marcar distàncies. El CB Prat s’aguantava tant sols amb les aportacions de Cate i sobretot d’Agada que començava a dissenyar la seva carta de presentació a la LEB Oro. Finalment el marcador es va tancar amb un 21-15 quant feia una estoneta Palma doblava al lluminós (18-9) als del Delta. Agada amb 7 punts i Cate amb 4 es manifestaven per els de Arturo Álvarez.

El començament del segon període seria una continuació del primer però amb un CB Prat molt a prop dels balears, Blanch i Pérez s’encarregarien d’anivellar el partit castigant des el triple, Mockford respondria amb un altre triple a 4′ per arribar al descans en el que seria la darrera vegada que el públic de Son Moix veuria al seu equip per davant a l’electrònic (30-27), Pérez li tornaria amb la mateixa moneda per fer les taules i en els 4 minuts restants tant sols el duet Agada/Johnson va sobrevolar Son Moix, un 0-11 entre tots dos, va enviar als de Álvarez amb un 30-41 als vestidors.

Els de Sastre ho van intentar a la represa, però la consistència del bloc del Baix, no tant sols va resistir sinó que fins i tot se va estirar encara més, cal dir que del 41-46 al minut 4 se va passar al sorprenent 41-61 després dels triples de Blanch i Johnson a les acaballes del parcial. La bona feina de Cate, Gerbert i Johnson a la pintura i l’encert dels exteriors Agada, Blanch i Perez feia que el CB Prat s’anés al darrer minidescans amb un esperançador 45-63.

El Palma cremaria totes les seves naus i proposaria la darrera embranzida, però Arturo Alvarez va saber capejar el temporal i Agada acabaria signant la seva carta de presentació amb uns grans números, perquè a partir d’ara el seu nom li soni a més d’un. El resultat final va estar de 65-79 que de moment li donen al CB Prat el liderat per major marge de punts.

Iberostar Palma 65. Slezas (8), Mockford (9), Huestas (2), Bivia (11), Medori (13), Costa (10), Tomás (4),Grossenbacher, Zyle (8).
CB Prat 79. Martí, Andriuskevicius (4), Sesé, Camarasa, Pérez (10), Agada (25), Johnson (11), Cate (11), Blanch (13), Campbell (5).

MVP del partit. Fins a 5 jugadors (Agada, Cate, Blanch, Johnson i Perez) van arribar als dos dígits de valoració, però va ser el Nigerià Caleb Apochi Agada qui va lluir per damunt de tots arribant als 28 crèdits. la seva valoració correspon als 25 punts anotats amb una sèrie de 7/10 al tir de dos, 2/6 al triple i 5/5 al tir lliure amés d’agafar 2 rebots, donar 2 assistències, recuperar 5 pilotes, fer 2 esmaixades i rebre 3 faltes.

01/10/17

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades