CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

Gran noticia, el base granollerí Joan Creus es puja al projecte CB Prat 20/21.

Gran noticia, el base granollerí Joan Creus es puja al projecte CB Prat 20/21.

Creus
Notícia publicada el 10 de junio de 2020
Creus

CB Prat

10 de junio de 2020

Notícia de la

Publicada a les 11:56

Joan Creus Custodio, base de 185 cm. d’alçada i nascut a Granollers el 11/01/92 formarà part del projecte potablava 2020/21. Creus que la passada campanya militava al CB L’Hospitalet a la mateixa conferencia que el CB Prat s’ha compromès amb els del Delta i amb ell, ja son dues peces importants les que comencen a composar el cartell de gala potablava.

Dir que Joan Creus es va formar a les categories inferiors del Barça, que ha jugat a la LEB Plata quatre temporades, que també ho ha fet a LEB Oro amb el Barça B, Oviedo i Corunya i que també ho ha fet a la Lliga Endesa, debutant testimonialment amb el Barça durant 12″ la temporada 11/12 i jugant amb el Manresa les temporades 12/13 i 13/14 i un any després a l’Estudiantes.

Creus es un base amb una enorme qualitat per dirigir l’equip, generós amb els seus companys, gran defensor i amés gaudeix d’un excel·lent llançament que requereix sempre l’atenció constant dels rivals.

Per descomptat el CB Prat fa una excel·lent incorporació i li dona la benvinguda a la família potablava, desitjant-li la millor de les sorts possibles.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades