CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

Gran noticia, el base granollerí Joan Creus es puja al projecte CB Prat 20/21.

Gran noticia, el base granollerí Joan Creus es puja al projecte CB Prat 20/21.

Creus
Notícia publicada el 10 de junio de 2020
Creus

CB Prat

10 de junio de 2020

Notícia de la

Publicada a les 11:56

Joan Creus Custodio, base de 185 cm. d’alçada i nascut a Granollers el 11/01/92 formarà part del projecte potablava 2020/21. Creus que la passada campanya militava al CB L’Hospitalet a la mateixa conferencia que el CB Prat s’ha compromès amb els del Delta i amb ell, ja son dues peces importants les que comencen a composar el cartell de gala potablava.

Dir que Joan Creus es va formar a les categories inferiors del Barça, que ha jugat a la LEB Plata quatre temporades, que també ho ha fet a LEB Oro amb el Barça B, Oviedo i Corunya i que també ho ha fet a la Lliga Endesa, debutant testimonialment amb el Barça durant 12″ la temporada 11/12 i jugant amb el Manresa les temporades 12/13 i 13/14 i un any després a l’Estudiantes.

Creus es un base amb una enorme qualitat per dirigir l’equip, generós amb els seus companys, gran defensor i amés gaudeix d’un excel·lent llançament que requereix sempre l’atenció constant dels rivals.

Per descomptat el CB Prat fa una excel·lent incorporació i li dona la benvinguda a la família potablava, desitjant-li la millor de les sorts possibles.

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades