CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

Gemma Ruiz Garcia rep una beca i marxa a Usa després de 10 anys al CB Prat.

Gemma Ruiz Garcia rep una beca i marxa a Usa després de 10 anys al CB Prat.

Gemma
Notícia publicada el 13 de julio de 2018
Gemma

CB Prat

13 de julio de 2018

Notícia de la

Publicada a les 22:44

Després de 10 anys ininterromputs, es a dir, des la temp. 2007/8 que la Gemma Ruiz va començar a l’Escola de Bàsquet del CB Prat, aquest serà el primer que no la veurem a les pistes del JB.

La Gemma ha rebut una invitació del Jefferson College, a la ciutat de Jefferson City (Missouri) dels Estats Units perquè s’incorpori el proper curs. Allà continuarà els seus estudis en Business. Tot això serà possible gràcies a una beca esportiva, i gràcies a la qual també jugarà a bàsquet en la mateixa universitat. En principi estarà allà els 4 anys de la carrera, a no ser que per qualsevol cosa vulgui tornar abans.

Evidentment no ha pogut rebutjar aquesta sensacional oferta i encara que com ella diu ens trobarà molt a faltar, marxarà el proper mes d’agost per incorporar-se a la seva nova disciplina.

El CB Prat se sent molt orgullós i espera que el nou projecte que ara se li obra tant d’estudis com esportiu, estigui un èxit total per ella.

Qui li havia de dir aquella espigada nena petita en els seus inicis, que un agost del 2018 hauria de fer les maletes al país de la il·lusió.

Evidentment la família potablava també te trobarà a faltar.

Molta sort Gemma.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades