CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

En un altre emocionant partit, el Prat trenca la ratxa de Murcia (63-59) i assetja el liderat.

En un altre emocionant partit, el Prat trenca la ratxa de Murcia (63-59) i assetja el liderat.

web
Notícia publicada el 2 de febrero de 2020
web

CB Prat

2 de febrero de 2020

Notícia de la

Publicada a les 15:59

Un CB Prat que recuperava si mes no dos dels seus efectius com eren Arnau Parrado i Shane Osayande, va saber plantejar un partit seriós i si en aquesta ocasió no va ser tant vistós com de costum, si va ser efectiu i finalment va superar un Murcia d’alts vols.

Un CB Prat que continuava amb les absències de Marc Blanch i Gerbert Martí va canviar l’esquema habitual, i no ho va fer des el salt inicial perquè aquest va estar un homenatge a l’etern Kobe Bryant amb una possessió exhaurida per banda però si tot seguit. Es cert que tots dos equips es van mostrar erràtics de cara a l’anella, però molta culpa la van tenir les estretes defenses de tots dos equips. Un primer quart en el que el CB Prat llençaria el doble de triples que de dos (8/4) i que Murcia capturaria el doble de rebots que Prat (12/6). Finalment el minso resultat de 11-15 no ens oferia gran espectacle però si prometia emoció. Junior Saintel, Carles Marzo i Shane Osayande amb un triple cadascun màxims anotadors pratencs.

El del Delta encara van estrènyer més la defensa al segon parcial tot i que el 0-4 inicial va posar la màxima diferencia per Murcia (11-19), afinarien punteria encara que amb comptagotes Leo Cizmic, Arnau Parrado i un actiu Marc Sesé i el CB Prat s’acostava poc a poc al lluminós i finalment va marxar als vestidors amb un 27-25 que més semblava un resultat de quart que de mitja part. Marc Sesé amb 5 punts millor anotador.

Continuaria la igualtat al joc, als error, als encerts però amb un parell de connotacions a destacar: Murcia dominava aclaparadorament el rebot (40/23) i el Prat provocava el doble de pèrdues que els murcians (14/7). El que si podem dir es que la emoció servida i que cap dels dos equips eren capaços de trencar el partit. Un recuperat Pol Molins ens oferia algunes accions de qualitat i junt amb Carles Marzo es convertien en els millors atacants amb 4 punts. El quart es tancaria ara amb un 42-44 per els de Monclova.

El quart de la veritat començaria gratament per els de Dani Miret que amb uns bons minuts de Albert Valle i Manel Signes desgastaven un Murcia que no trobava solucions i el Prat tornava a prendre la iniciativa. Ja en els moments calents del partit un triple de Marc Sesé, un 1 contra 1 d’Arnau Parrado i la jugada del partit que va acabar d’esperonar al públic amb assistència impossible de Carles Marzo i Shane Osayande que l’enfonsa de dalt a baix i que posava el 59-52 a 1’57” que semblava definitiu. L’emoció havia estat present tot el partit i aquests 2’ que restaven no podien ser menys, Robinson acostaria al murcians desesperadament 59-58 a 35” per l’acabament però sense error des els 4,60m. Arnau Parrado primer i Marc Sesé mes tard, segellarien una victòria (63-59) que un cop més havia costat deu i ajud. Marc Sesé i Arnau Parrado amb 5 punts millors anotadors.

CB Prat 63. Signes (3), Sesé (13), Parrado (11), Saintel (8), Valle (4), Molins (4), Vinicius (4), Marzo (7), Osayande (5), Cizmic (4).

Real Murcia Baloncesto 59. McGlynn (5), Nielsen (1), Aramburu (2), Whelan (7), Robinson (15), Mulero, Norris Jr (6), Rubio (7), Solarin (14), Orlov (2).

MVP de l’equip. Per primer cop aquesta temporada l’escorta Marc Sesé se puja al podi de MVP del partit amb 14 crèdits de valoració. El de Castelldefels va jugar 22’ i va fer 13 punts sent el màxim anotador amb una sèrie de 1/2 al llançament de dos, 3/4 al triple i 2/2 al tir lliure, amés d’agafar 2 rebots, donar 1 assistència, recuperar 2 pilotes i rebre 2 faltes.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades