CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

Els d’Arturo Álvarez dormen líders després de resoldre (70-59) una nova prova de foc front Caceres.

Els d’Arturo Álvarez dormen líders després de resoldre (70-59) una nova prova de foc front Caceres.

Perez
Notícia publicada el 25 de marzo de 2018
Perez

CB Prat

25 de marzo de 2018

Notícia de la

Publicada a les 12:06

Amb tot l’equip disponible per el coacharturo seria Bernat Camarasa qui es quedaria fora de la convocatòria, així doncs Pep Ortega reapareixia després de les seves molèsties de maluc.

I com venim dient en aquest final de campionat ningú es favorit davant de ningú i axó es el que es va veure de nou ahir al JB. Un minvat Caceres va competir mentre les forces li van aguantar i Prat va tenir que mostrar la seva millor versió per finalment endur-se la victòria per 70-59.

La posta en escena dels potablava no va estar de nou la més idònia i els de Ñete Bohigas ho van aprofitar per prendre la iniciativa amb un Saunders molt actiu i encertat. Caceres doblaria als pratencs al lluminós, poc abans de marxar al primer minidescans (7-14), sort que un triple Pérez i un altre de Blanch a les acaballes del mateix deixaven el 13-16 final. Tornava a trepitjar pista Ortega encara que testimonialment i  Cate amb 4 punts es manifestava com millor atacant.

A l’inici del segon període se van invertir els protagonistes i va ser Blanch qui va castigar primer des els 6,75 i després Pérez per posar per primer cop per davant al lluminós als locals (19-16). Arturo Álvarez molt enfadat per la defensa del primer període la va ajustar en aquest segon i Caceres es va ressentir. Es cert que els del Baix no atacaven amb fluïdesa, però el que es ben cert, es que els extremenys ara els hi costava molt anotar, de fet, tant sols van fer 8 punts en aquest parcial. Marxaríem doncs als vestidors amb un 28-24 i amb Josep Pérez amb 5 punts com millor atacant.

Després de passar pels vestidors estaria Caleb Agada qui després d’unes quantes jornades una mica gris, va agafar la directa i amb 7 punts consecutius en 3 minuts electritzants, posaria als del Delta per damunt de la desena (35-24). No donaria el braç a tòrcer però Caceres, i amb un gran esforç, va tornar a ficar-se al partit amb dos triples consecutius de Saunders i Corrales i fins i tot, va avançar als potablava amb un altre de Parejo a la fi del parcial (42-43). Pels potablava, Emi Cate seguia sumant a la ombra i Caleb Agada amb 8 punts millor anotador.

Al darrer parcial, un Caceres molt desgastat físicament per la curta rotació, va acabar demanant l’hora doncs el CB Prat amb tot lo contrari, moltes rotacions i en totes les posicions el va fer claudicar. Els de Arturo continuaven amb el bon treball de Cate i Agada i se sumaven ara decididament Marlon, Perez i Blanch per finalment endur-se una victòria per 70-59 que col·loca als potablava al més alt del calaix, liders, a la espera de la resta de partits de la jornada que se juguen avui. De nou Caleb Agada amb 8 punts millor atacant.

CB Prat 70. Martí (4), Ortega, Johnson (5), Andriuskevicius (1), Pérez (12), Agada (21), Blanco, Cate (10), Portugués (2), Blanch (15), Campbell.

Caceres Patrimonio de la Humanidad 59. Olivier, Pérez (12), Grabauskas (6), Corrales (6), Jakstas (4), Saunders (13), Keshinro (2), Parejo (16).

MVP del partit. Si bé Emanuel Cate va tornar a lluir amb dobles figures, estaria de nou en aquest apartat, el jove nigerià Caleb Agada que amb 23 crèdits s’enduria el guardó de MVP del partit. Caleb Agada va anotar 21 punts amb una sèrie de 9/13 al llançament de dos, 0/3 al triple i 3/5 al tir lliure, amés d’agafar 5 rebots, donar 4 assistències,  recuperar 3 pilotes, fer 1 esmaixada i rebre 4 faltes.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades