CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

El Prat s’imposa a domicili al Cartegena en un igualat partit per 60-69 i segueix líder.

web2

CB Prat

5 de diciembre de 2022

Crónica de la

Publicada a les 19:25

El CB Prat va viatjar a Cartagena amb les absències de Conrad Martínez i Rubén de Oliveira amés de Robert Cosialls lesionat i Leonardo Okeke que encara no s’ha estrenat a la competició i amb l’alta d’Alberto Martín que tot just acaba d’aterrar a l’equip Finalment i en un partit força disputat la victòria a caigut per la banda potablava per 60-69 que continua una setmana més com a líder.

Els d’Albert Cañellas van sortir força freds d’inici i els murcians ho van aprofitar per marxar al electrònic 14-4. Poc a poc la feina de Quim Salvans amb 6 punts i Tomislav Buljan també amb 6 punts es va veure recompensada i finalment van capgirar el marcador per marxar al primer mini descans amb la mínima avantatge de 18-19.

Al segon quart i amb algunes dubtes per els del Baix, novament Cartagena es va tornar a estirar (32-25), però de nou va sortir al rescat un enorme Tomislav Buljan que amb 9 punts consecutius va mantenir als del Delta en el partit. Partit que arribava al descans amb la avantatge murciana per 37-34.

Va continuar la igualtat al tercer període, però el CB Prat havia pres la iniciativa mitjançant Miguel Allen amb 6 punts i tot i no marxar ni molt menys al lluminós, eren els potablava qui el comandava. Al marxar al darrer mini descans aquest assenyalava un 52-55 per els interessos pratencs.

Estaria diferencial Jordi Rodriguez al darrer parcial amb un triple i una cistella de dos, però encara estaria més determinant la defensa seriosa els darrers 4’ del partit quan el marcador assenyalava 60-62 i que va deixar en blanc l’atac local per endossar un 0-7 que emmarcava el definitiu 60-69.