CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

El Prat passa el primer tall i ja es a quarts després de tornar a guanyar a Zamora al JB per 89-69.

El Prat passa el primer tall i ja es a quarts després de tornar a guanyar a Zamora al JB per 89-69.

web2
Notícia publicada el 3 de mayo de 2021
web2

CB Prat

3 de mayo de 2021

Notícia de la

Publicada a les 11:11

Afrontaven els del Baix la tornada del play off vuitens de final front Innova Chef al JB amb la absència de Zsombor Maronka que havia marxat al seu país natal per les proves de selectivitat, però ho feia, malgrat la victòria el diumenge anterior, amb força concentració i centrat en el objectiu a aconseguir, que evidentment no era altre que evitar qualsevol sorpresa de l’equip castellà lleonès. Així doncs els de Dani Miret ja van sortir atents, incisius i amb una concentració important. Com diria Marc Blanch en acabar el partit, «lo important era prendre la iniciativa i agafar de sortida un coixí de punts que donés una certa tranquil·litat per encarrilar l’encontre, després tot seria més fàcil». I el guió va sortir a la perfecció.

Un triple de Andrés Feliz i una cistella de Kriss Helmanis marcarien el 5-0 i a partir d’aquí Innova aniria sempre a remolc, de fet els zamorans no comandarien mai el lluminós. Un CB Prat molt aplicat en tasques defensives i una varietat atacant diversa va provocar el distanciament dels dos equips al marcador. De nou, el triple va estar una de les eines preferides dels del Delta (Feliz, Blanch, Marzo i Sesé) que van contribuir a finalitzar el quart amb un 19-11. Carles Marzo amb 4 punts millor anotador.

Al segon quart els pratencs van continuar seriosos defensivament i van continuar utilitzant el triple com «arma destroyer» atacant. I es que es difícil aturar un equip en el que no hi ha un especialista de la distancia, ni dos, ni tres, si com ja hem comentat fins a quatre potablaves van anotar des els 6,75 el primer quart, en aquest segon van tornar a castigar amb quatre més i amb protagonistes tots diferents, Gerbert Martí dos, Arnau Parrado i Marc Sesé. Malgrat tot, Zamora resistia amb la intenció de si mes no, intentar posar nerviós a un bon CB Prat. Marxaríem als vestidors amb un 41-34 que ni molt menys era definitiu però amb unes bones sensacions locals que eren transmeses al públic que avui gaudia en un 50% de l’aforament total. Gerbert Martí amb 6 punts millor atacant.

A la represa els del Baix van acabar de trencar definitivament el partit i es que de nou el potencial ofensiu pratenc es va despentinar encara més. Si Andrés Feliz encara no s’havia fet notar ofensivament tot i que si defensivament, ara va ajustar l’artilleria i en un tres i no res amb 11 punts, tres llançaments des el triple, va posar la diferencia per damunt de la vintena. Van secundar al dominà per fi, un renascut Yannick Kraag i Arnau Parrado que també van contribuir a la «festa triplera». Els de Dani Miret marxaven al darrer minidescans amb els deures fets amb un 73-50.

Una de les assignatures pendents dels potablava durant la temporada era la de quallar un partit seriós complert, doncs fins ara sempre hi ha agut algunes baixades puntuals de ritme i concentració, però avui malgrat les rotacions el CB Prat va seguir amb un to incommensurable i Innova seria el damnificat. No afluixaria doncs el CB Prat i finalment conclouria el partit amb un 89-69 i assolint els quarts de final en espera de contrincant, amb moltes ganes. Marc Sesé amb 5 punts millor atacant, per variar triple inclós.

CB Prat 89. Allen (1), Kraag (9), Martí (6), Salvans (3), Helmanis (4), Sesé (10), Parrado (11), Domènech (11), Feliz (16), Marzo (6), Blanch (12).

Innova Chef 69. Canda (9), Costa (9), Bartolomé (3), Fernandez (2), Mendicote (10), Carroll (12), Libroia (8), Molins, Alvarez (2), Okonkwo (7), Senghor (6), Janssens (1).

MVP del partit. El ja consolidat quatre Arnau Parrado va aconseguir el guardó de MVP de partit. El badaloní va arribar als 19 crèdits de valoració després de jugar 21′ i va anotar 11 punts completant una sèrie de 2/5 al triple i 5/6 al tir lliure, amés d’agafar 8 rebots, donar 1assistència i rebre 8 faltes.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades