CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

El Prat inicia la 2a fase amb victòria treballada a Ponferrada per 72-77 amb un bon joc grupal.

El Prat inicia la 2a fase amb victòria treballada a Ponferrada per 72-77 amb un bon joc grupal.

Foto de Red Blanquiazul
Notícia publicada el 1 de marzo de 2020
Foto de Red Blanquiazul

CB Prat

1 de marzo de 2020

Notícia de la

Publicada a les 12:37

Dani Miret patia importants absències sobretot interiors (Shane i Vinicius) i al base (Albert Valle) però si podia comptar a darrera hora amb Júnior Saintel i l’incombustible Marc Blanch amés del júnior Kriss Helmanis.

Van sortir els potablava com si de carnaval encara es tractés amb carotes que no per amagar-se i si per protegir-se de les darreres lesions al nas dels veterans Marc Blanch i Gerbert Martí. No sabem si això va impressionar als locals però el que es cert es que aviat els del Delta van prendre una important avantatge (4-16) sobretot mercès als triples de Gerbert Martí a l’inici i dos seguits més tard d’Arnau Parrado. Marxaríem al mini descans amb una excel·lent avantatge (13-22), per afrontar el segon parcial del partit. Arnau Parrado i Marc Blanch amb 6 punts millors anotadors.

Manel Signes, Gerbert Martí i Junior Saintel que després de solucionar els tràmits burocràtics a New Jersey i tant sols entrenar un dia va entrar en aquest segon parcial ens mantindrien als primers compassos en els mateixos dígits 18-28, però dos triples consecutius i per altre banda que ja s’havien acostumat a les màscares potablaves, van anar reduint diferencies i fins i tot avançarien als pratencs en els instants finals per marxar als vestidors amb un 40-38. Junior Saintel amb 5 punts i Marc Blanch amb 4, millors anotadors.

El partit s’havia igualat i si Ponferrada mantenia inicialment l’hegemonia al lluminós, aquesta no va superar mai els 6 punts. Marc Blanch que tornava un altre cop als parquets, ens oferia el nivell de joc que ens va deixar quan es va lesionar i un triple seu i una poderosa penetració ens va retornar a liderar l’electrònic 50-53. Un triple posterior d’Arnau Parrado tancava el 54-58 per marxar al darrer mini descans reglamentari. Màxim anotador Marc Blanch amb 5 punts.

Posaria la directa Junior Saintel als inicis del quart de la veritat amb moltes ganes i amb dues esmaixades “típical Saintel” va semblar deixat KO Ponferrada (58-68). Res més lluny de la realitat, una embranzida final local va arribar a capgirar el marcador (72-70). Però un sensacional Arnau Parrado igualaria contra tauler en el moment calent del partit i ja al minut final els del Baix Llobregat anirien als 4,60 en fins a 8 ocasions deixant el definitiu 72-77. Junior Saintel amb 8 punts killer potablava.

Cat&Rest Intragas-Clima CDP 72. Fernandez (2), Soarez, Ramírez (6), Ferrando, Smith (9), Gantt (3), Casanova (16), Mc Donnell (11), Prince (20), Vazquez (5).

CB Prat 77. Marti (11), Signes (5), Sesé, Parrado (13), Saintel (15), Helmanis (4), Molins (3), Marzo (3), Blanch (16), Cizmic (7).

MVP de l’equip. Recent arribat de New Jersey Junior Saintel va torna a agafar un bon to de joc que el va portar a aconseguir el guardó de MVP de l’equip amb 16 crèdits. Això va estar possible mercès als 15 punts anotats en els 18’ de joc amb una sèrie de 7/11 al llançament de dos i 1/3 al tir lliure, amés de recollir 8 rebots, fer 2 taps i rebre 2 faltes.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades