CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

El Prat iguala la sèrie (63-59) i viatjarà a Melilla amb d’intenció de recuperar el factor pista.

El Prat iguala la sèrie (63-59) i viatjarà a Melilla amb d’intenció de recuperar el factor pista.

Campbell
Notícia publicada el 21 de mayo de 2018
Campbell

CB Prat

21 de mayo de 2018

Notícia de la

Publicada a les 10:34

Amb Saúl Blanco encara a l’infermeria però amb Pep Ortega al cinc inicial, el CB Prat va sortir avui al JB amb l’intenció de marcar el ritme del partit i que no li passés com al primer, en el que va anar a remolt sempre, va prendre aviat la davantera amb un espectacular Caleb Agada que va anotar amb comoditat i quantitat. El lluminós excepte els primers minuts, va estar sempre dominat per els potablava i amb el canadenc en pla estel·lar que tot solet va anotar 11 del 18 punts de l’equip. Final del parcial 18-14.

El CB Prat controlava la dupla Rodriguez-Guerra que tant de mal va fer al primer partit però deixava una mica més lliures a una altre dupla Kapelan-Samb i aquests s’encarregaven de igualar el partit anotant amb facilitat. Va aparèixer però la veterania d’homes com Pep Ortega i Marc Blanch en els moments complicats per no deixar que els nord africans prenguessin l’iniciativa amb llançaments triples i per suposat un Caleb Agada en modus «on fire». Finalment la marxa als vestidors assenyalava com no podia ser d’una altre forma un igualat 36-34. Marc Blanch amb 5 punts millor atacant.

Continuava sent la defensa el millor dels dos equips mentre que les imprecisions en atac es manifestaven per igual en ambdós conjunts. S’estirarien una mica els d’Arturo Álvarez a la represa que després d’un triple de Marc Blanch posava el 45-37 i obligava a Alcoba a parar el partit. Reaccionaria l’equip visitant i tornaria a trepitjar els talons un CB Prat que ara tenia en Emi Cate el seu millor exponent de cara a la cistella (6 punts). L’electrònic assenyalaria a la fi del parcial un 53-50 i tot per decidir al quart de la veritat.

Si les defenses estaven guanyant la partida als atacs en aquest quart definitiu encara més. Els del Baix van aprofitar uns petits desajustos inicials del Melilla i tres cistelles consecutives de Martynas, Ortega i Agada (59-50) van semblar trencar el partit. Res mes lluny de la realitat, aquests partits semblen estar escrits per Agatha Christie, és a dir, amb emoció fins l’escena final. Un gran Almazan va tornar a recuperar la desavantatge i amb 59-57 i 3′ per jugar, la emoció estava de nou servida. Melilla llençaria fins a 4 tirs lliures en aquest 3′ i anotaria només 2, mentre la sang freda des els 4,60 de Josep Pérez, segellaria amb els dos llançaments dels que va disposar, la victòria final per 63-59. De nou Agada amb 4 punts millor atacant.

CB Prat 63. Martí, Ortega (7), Johnson, Andriuskevicius (7), Sesé, Pérez (4), Agada (23), Cate (12), Portugués, Blanch (8), Campbell (2).

Melilla Baloncesto 59. Samb (8), Kapelan (13), Duran, Djuran (1), Rodriguez (4), Almazan (16), Servera (3), Lucas (4), Fall (2), Guerra (8).

MVP del partit. Va estar de nou Caleb Agada qui va obtenir aquest guardó amb 24 crèdits de valoració. Agada va estar també el màxim anotador amb 23 punts amb una sèrie de 9/13 al llançament de 2, 1/3 al triple i 2/2 al tir lliure, amés d’agafar 7 rebots, recuperar 3 pilotes i rebre 2 faltes.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades