CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

El Prat força a Melilla (66-78) el 5è partit de la sèrie que ara es desplaça al JB.

El Prat força a Melilla (66-78) el 5è partit de la sèrie que ara es desplaça al JB.

9
Notícia publicada el 27 de mayo de 2018
9

CB Prat

27 de mayo de 2018

Notícia de la

Publicada a les 17:22

És cert que els potablava van donar una tímida impressió divendres passat al Javier Imbroda i molts, melillencs i pratencs van pensar que l’eliminatòria tenia un clar color nord-africà, però res més lluny de la realitat, l’equip del Delta del Llobregat fidel al seu lema durant tota la temporada també ho va fer avui «competir fins al xiulet final» i a més, avui sobretot als moments calents, va tenir encert.

Un CB Prat molt seriós com sempre a la pressió defensiva general, intimidador a la ampolla amb un Emi Cate infranquejable i imperial, llest i matador a la direcció amb un Josep Pérez extraordinari i per acabar amb l’irreverent Agada que quan menys t’ho esperes apareix per fer aquella cistella sorprenent e increïble.

El partit començaria amb un triple del killer Josep Pérez que semblava donar senyals de per on podien anar els trets avui. Hem comentat en els partits precedents que qui pren la iniciativa, te bonus de cara al desenllaç final del partit, doncs el rival força potser inadequadament la màquina i avui el CB Prat ho va fer inicialment. 11-14 a falta de 4 però un 10-4 final pels locals amb Guerra de protagonista va capgirar el lluminós tancant el parcial amb un 21-18 pels de Alcoba. Pep Ortega amb 7 punts principal atacant potablava.

Poc li duraria al conjunt local la iniciativa i de sortida Marlon Johnson empatava a 21 amb un llançament des de els 6,75. Tornaria a estirar-se encara més l’equip d’Arturo Álvarez amb un triple de Caleb Agada (26-30) i posteriorment dos més del geni Josep Pérez ens estirava a la màxima diferencia (28-38). En aquest punt, un cop més Guerra es carregaria l’equip a l’esquena i pràcticament tot solet amb un parcial de 9-2 tornava a deixar el lluminós ajustat per marxar als vestidors (37-40). Josep Perez amb 8 punts i Caleb Agada amb 8 millors anotadors.

A la represa els nord-africans van continuar remant i fins i tot a igualar el matx a 42 però dos super llançaments triples ara de Marlon Johnson van tornar a obrir escletxa (42-51). Va parar el partit Melilla i Alcoba, igual que ho fes en el tercer, va tornar a jugar el comodí Kapelan, però aquest cop Arturo Álvarez no es va deixar sorprendre. Els del Baix van respondre ara amb un triple d’Alex Campbell i dos tirs lliures posteriors de Josep Pérez que van tancar el quart amb un 50-58. Marlon Johnson amb 6 punts millor atacant.

La iniciativa potablava va forçar un Melilla que veia com se li escapava l’oportunitat de finiquitar l’eliminatòria. Se va accentuar ara encara més la intel·ligència del playmaker de Llíria Josep Pérez que a més afusellava des que els 6,75, el poder de la Roca romanesa Emi Cate que amb els seus taps feia de mur infranquejable la cistella pratenca i de nou veiem somriure a l’incansable Caleb Agada que una i altra vegada castigava la cistella rival deixant el 66-78 final i tot per decidir al JB dimarts proper a les 20:30. Caleb Agada amb 11 punts millor atacant.

Melilla Baloncesto 66. Samb (5), Kapelan (11), Duran (9), Djuran (3), Rodriguez (6), Almazan (7), Servera, Lucas (2), Fall (2), Guerra (21).

CB Prat 78. Martí, Ortega (9), Johnson (11), Andriuskevicius (2), Sesé (2), Pérez (16), Agada (22), Cate (11), Portugués, Blanch (2), Campbell (3).

MVP de l’equip. Va tornar a quallar una gran actuació Emanuel Cate amb 24 crèdits i dobles figures, però qui finalment es va endur el guardó va estar el geni de Llíria Josep Pérez amb 25 crèdits. Josep va anotar amb 16 punts amb una sèrie de 0/1 al llançament de 2, 4/8 al triple i 4/4 al tir lliure, a més d’agafar 3 rebots, donar 8 assistències, fer 1 tap i rebre 5 faltes.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades