CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

El Prat cau a l’estrena de la pretemporada al JB front Palma per 75-98.

El Prat cau a l’estrena de la pretemporada al JB front Palma per 75-98.

DSC_0143
Notícia publicada el 8 de septiembre de 2018
DSC_0143

CB Prat

8 de septiembre de 2018

Notícia de la

Publicada a les 11:13

Malgrat caure al JB en l’estrena de la pretemporada front un potent Palma, el CB Prat va apuntar detalls i maneres que fan que la parròquia potablava tingui una il·lusió renovada de cara a la campanya 18/19. Cal dir que els de Miret tenien les baixes de Sena, Bieshaar i Bassas i que els vinculats encara no estan a la òrbita potablava.

En qualsevol cas, el partit que va anar de més a menys per els interessos pratencs, va apuntar detalls que ens fan pensar que aquesta podria ser una temporada en la que de nou podríem gaudir amb l’equip. Vam poder comprovar com els veterans Marti, Blanch i sobretot Ortega que poc a poc van agafant ritme, marquen el camí. Vam poder veure un Gluditis cridat a assolir el rol de matador quan s’habituï tant l’equip com la categoria. Vam descobrir un Rubin de Celis amb unes bones qualitats defensives. La intel·ligència de Zagars cridat a fer-se un nom ben aviat i donar el pas definitiu. La feina innegable i entregada de Parra amb uns grans fonaments tant defensius com ofensius. Que Busquets pot ser un complement perfecte. I el debut amb l’equip del potablava Carlos Rodriguez.

Es clar que ens faltaven peces importants com la de Bassas a la direcció del joc però sobretot vam patir a la pintura amb les absències de Bieshaar i Sena. Es cert que s’ha de millorar un mon en defensa. I sobretot es inqüestionable que de nou l’equip pateix el mal de vinculació, que no es altre, que pretemporada amb pocs efectius als entrenaments i per tant difícil adaptació i compenetració amb els companys, que evidentment tot axó se va solucionant a mida que avancen els dies. I sobretot paciència i confiança, segur que aviat gaudirem amb aquest equip

CB Prat 75. Martí (6), Blay, Busquets (9), Zagars (8), Gluditis (16), Rubin de Celis (5), Rodriguez, Ortega (17), Parra (9), Cardoso, Blanch (5).

Iberojet Palma 98. Guerra (15), Bivià (8), Motos (9), Tomás (5), Gilbert (20), Jeanne (13), Quintela (2), Hernández (2), Barber (15), Uclés (9).

MVP de l’equip. El vigatà Pep Ortega va estar el potablava més encertat de tots amb 17 crèdits de valoració. Pep va anotar també 17 punts amb una sèrie de 2/6 al llançament de 2, 3/4 al triple i 4/6 al tir lliure, amés d’agafar 3 rebots, donar 1 assistència, recuperar 1 pilota i rebre 5 faltes.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades