CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

El Prat accelera la posta a punt per playoffs i afina la defensa al JB guanyant a Menorca per 78-58.

El Prat accelera la posta a punt per playoffs i afina la defensa al JB guanyant a Menorca per 78-58.

web
Notícia publicada el 1 de abril de 2021
web

CB Prat

1 de abril de 2021

Notícia de la

Publicada a les 11:01

Es va disputar ahir al JB el partit aplaçat corresponent a la J19. Ens visitava Hestia Menorca en clara lluita per la segona plaça. Carles Marzo tornava a visitar la infermeria i es a la espera d’una ressonància per veure l’estat real de les seves molèsties. El partit va estar de nou seriós per els de Dani Miret que a banda de la seva virtut atacant, va sumar la de la ferma defensa que va ofegar el potencial ofensiu illenc.

El primer quart es va iniciar (0-2) amb la única avantatge visitant, tot seguit va començar a convertir-se amb un mal son balear, la defensa pressionant potablava feia que la seva anella es mantingués molt de lluny i petita per els interessos menorquins que feia que fos menys que un somni, anotar. De fet els del Delta van marxar al lluminós en un tres i no res fins el 19-6 després d’un espectacular alley-Oop de Kriss Helmanis servit per el dominica Andrés Feliz. Finalment el marcador es situaria amb un 22-13 final amb triple marca de casa del capi Gerbert Martí. L’apartat anotador va estar molt repartit i fins a 7 potablaves van sumar.

Continuarien els del Baix amb la defensa angoixant i amb els balears impossibilitats de trobar solucions. Mentre, els locals s’agradaven amb algunes accions de mèrit, Zsombor Maronka esmaixava una penetració amb espectacularitat al inici de la represa i Gerbert Martí culminava un bonic alley-oop amb Quim Salvans com soci, també es sumaven a l’espectacle Marc Sesé a l’equador del parcial i Arnau Parrado al final del mateix amb màgics triples per seguir mantenint les distàncies. Un cop més l’anotació es va repartit de nou amb set protagonistes i ens vam marxar als vestidors amb un 41-27.

No donaven treva els de Dani Miret que continuaria incansable en defensa i Hestia Menorca cada cop més a remolc. Un immens Arnau Parrado tant a la pintura pròpia com en atac eixamplaria encara més les distàncies. Tres llançaments des els 6,75 del propi Arnau Parrado, Andrés Feliz i Marc Blanch van establir la màxima diferencia (57-32). Un +25 que es va mantenir a la fi del parcial amb una bona penetració de Joan Creus per deixar el 59-34. Arnau Parrado amb 7 punts millor atacant.

Al darrer quart va estar de pur tràmit i Menorca va intentar abaixar les distàncies per minvar el dur càstig que estava rebent i més quant Andrés Feliz col·locava el 70-42 després d’un bonic triple. Ara es relaxaria la intensitat defensiva, no obstant apareixien en atac Adrià Domènech i sobretot Andrés Feliz que amb 8 punts es convertia en el millor anotador del parcial d’un partit que finalitzava amb un clar 78-58 per els interessos potablava.

CB Prat 78. Kraag, Martí (5), Salvans (5), Maronka (9), Helmanis (5), Sesé (4), Parrado (14), Creus (4), Domènech (9), Feliz (17), Blanch (6).

Hestia Menorca 58. Jimenez, Timoner (4), Otegui (18), Moreno (11), De Assis, Dijkstra (9), Hernández, Guebert (14), Corbacho,Méndez (2), Diatta.

MVP del partit. Uns bons números d’Arnau Parrado el tornar a situar com el MVP del partit amb 23 crèdits de valoració. Arnau va jugar 27′ i arribar a les dobles figures, va anotar 14 punts amb una sèrie de 2/4 al llançament de dos, 2/4 al triple i 4/4 al tir lliure amés d’agafar 11 rebots, donar 1 assistència i rebre 5 faltes.

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades