CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

El pivot letó Kriss Helmanis segona vinculació de La Penya amb el CB Prat.

El pivot letó Kriss Helmanis segona vinculació de La Penya amb el CB Prat.

Twitter
Notícia publicada el 3 de agosto de 2020
Twitter

CB Prat

3 de agosto de 2020

Notícia de la

Publicada a les 11:20

Kriss Helmanis que ja jugués la temporada passada 16 partits amb els potablava sent junior, aterra al CB Prat i serà després de Arnau Parrado el segon vinculat del Joventut Badalona.

El jove pivot letó Kriss Helmanis (7/4/02) i de 210 cm. s’incorpora a la disciplina del CB Prat i ara l’equip ja va prenent forma. Helmanis va donar més que bones sensacions als seguidors potablava amb 17 anys la temporada passada, on Dani Miret ja el va utilitzar una mitjana de 11′ per partit amb uns números més que acceptables.

Es cert que Kriss aparenta la típica sensació de jugador de gel, però cal ressaltar que per la seva alçada es un jugador de molta mobilitat i que fàcilment arriba al contraatac amb claredat. En defensa evidentment ha d’agafar consistència i fortalesa i per suposat ajudar al rebot i no deixar de banda la seva virtut principal, el llançament a mitja distancia on difícilment falla. El marge de millora es important i qualitat i disposició li sobren. Esperem amb paciència, molt del letó el proper curs.

Junts arribarem més lluny

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades