CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

Caleb Agada ens explica les seves primeres experiències amb la família potablava

Caleb Agada ens explica les seves primeres experiències amb la família potablava

DSC_0106
Notícia publicada el 14 de noviembre de 2017
DSC_0106

CB Prat

14 de noviembre de 2017

Notícia de la

Publicada a les 20:48

Es diu Caleb Agada, juga d’escorta, te 23 anys i te passaport nigerià però ve de la lliga canadenca. Va estar el millor defensor d’aquella competició i després de poc més de dos mesos ja dona senyals del seu joc a Espanya. Agada es el millor recuperador del campionat amb 22 accions, però Caleb no se conforma amb axó i figura també com màxim anotador de la lliga amb 18,25 punts per partit i fins i tot per arrodonir-ho, aquesta setmana ha estat el MVP de la jornada aconseguint el top amb 44 crèdits en el que va de campionat.

 

Luig. Caleb, com va ser que vas aterrar al Prat? Coneixies o tenies referències d’Arturo Álvarez?.

Caleb Agada. Vaig presentar-me al tècnic Arturo a través d’un dels meus millors amics i antics companys d’equip, Johnny Berhanemeskel. Va jugar amb Arturo la temporada passada a Araberri, i quan Arturo buscava jugadors per aquesta temporada, Johnny em va recomanar, i aquí és on va començar. No, no coneixia al coach abans d’arribar.

Luig. I del CB Prat, tenies alguna referència?. T’ha sorprès el Club d’alguna forma?. T’esperaves quelcom semblant?.

Caleb Agada. No sabia res del Prat ni la situació en què estava abans d’arribar. Aquest és el meu primer equip professional, així que no sabia què me trobaria. El club és genial, la gent que treballa aquí és genial, estic molt content d’estar aquí.

Luig. Després d’una bona pretemporada (8-0), comença la Lliga i amb un projecta totalment diferent als precedents, el CB Prat es col·loca líder a la primera jornada. Ja portem 8 jornades i continuem a dalt de la taula. Es casualitat? Veurem sovint al Prat en aquestes posicions al llarg del campionat?.

Caleb Agada. No crec que sigui per casualitat, tenim un bon grup d’individualitats a l’equip d’aquest any, tots treballem molt i volem guanyar. Els entrenadors també són excel·lents, ens expliquen el pla de joc i la manera de jugar cada partit. Crec que si seguim treballant tots plegats, jugadors i entrenadors continuarem guanyant. Ara mateix no em preocupa massa el final del campionat, només penso en el proper partit i si ens mantenim confiats estarem en una posició excel·lent al final de la temporada regular.

Luig. Al CB Prat a part de l’entrenador Arturo Álvarez i el seu Ajudant Jordi Ribas, han aterrat molts jugadors d’arreu d’Europa i uns quants americans, com creus que afectarà a la llarga a l’equip?.

Caleb Agada. Tenim molts jugadors diferents d’Europa i Amèrica del Nord, però tots som bons, no hi ha ningú a l’equip que tingui problemes amb l’altre i tots ens portem molt bé, és una sorprenent combinació de jugadors i estic molt agraït i feliç de poder tenir-los tant a prop.

Luig. Com te trobes tu personalment dins del club?. I dins de la ciutat?. T’agrada El Prat, t’agrada Barcelona?.

Caleb Agada. Sí, m’encanta El Prat i m’encanta Barcelona. De fet, m’agrada tota Espanya, jo vinc de Canadà on fa molt fred durant aquesta època de l’any, és increïble gaudir d’un clima càlid aquí.

Luig. Com has vist la competició espanyola? t’ha sigut fàcil adaptar-te?.

Caleb Agada. La competició espanyola és molt bona, al principi era difícil d’adaptar, però gràcies als meus veterans companys d’equip Josep Pérez i Marc Blanc que em van ajudar a comprendre més el joc espanyol, he pogut trobar-me còmode jugant aquí.

Luig. Tots els que formen la família del CB Prat, estan vivint una temporada sense precedents, molt il·lusionats i gaudint del espectacle. Fins on creus que pot arribar aquest equip?.

Caleb Agada. Encara és molt aviat per a mi dir fins a quin punt arribarem, però la meva filosofia diu que sempre rebràs el que donis, i sé que el meu equip treballa molt dur i que obtindrà el que li correspongui.

Luig. Per acabar inventa un missatge que te surti del cor per tots aquells petits i grans, que partit rere partit deixen tots els deures que tenen a casa per anar al JB amb la il·lusió de gaudir una estona amb els seus herois.

Caleb Agada. No entenc la pregunta. Però només vull donar les gràcies a tots els seguidors del Prat pel seu suport fins al moment en aquesta temporada, l’agraeixo molt i seguiré jugant a un alt nivell perquè continuïn gaudint dels nostre joc.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades