CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

El mister Dani Miret ens dona les primeres impressions per el curs vinent.

El mister Dani Miret ens dona les primeres impressions per el curs vinent.

web
Notícia publicada el 20 de julio de 2020
web

CB Prat

20 de julio de 2020

Notícia de la

Publicada a les 15:10

 

Luiggi. Dani que et sembla la vinculació i la teva renovació, com la valores personalment?

Dani Miret. Penso que la vinculació cobreix molt bé les necessitats dels dos clubs ja que uneixen esforços i potencien fortaleses. Tothom identifica el projecte del CB Prat com a un dels més importants a nivell formatiu: la fórmula de jugadors amb ADN Prat i els joves talents del Joventut. Esperem que segueixi en un bon equilibri i sent satisfactòria per ambdues parts.

A nivell individual molt content de poder continuar un any més dirigint un projecte de gran valor pel bàsquet estatal com és el del CB Prat. Sento que és una bona oportunitat de continuar en un equip que l’any anterior no va poder acabar pel Covid-19 i que per propers objectius serà una motivació més. Tenim reptes importants davant i intentaré transmetre aquesta il·lusió donant el meu màxim per a poder aconseguir el millor joc de l’equip i major nombre d’objectius col·lectius i individuals. Personalment em sento amb la responsabilitat de poder respondre a la confiança que els jugadors estan mostrant envers al club i a mi per a poder viure una temporada en la que tothom té moltes ganes de començar.

L. Ja hem vist algun nou fitxatge i algunes renovacions però molt probablement veurem cares noves a la plantilla, com preveus l’equip i sobretot, seguirà l’aficionat gaudint del joc de l’equip com el curs passat?.

D M. La qualitat i experiència del bloc de veterans ens dona una gran base que serà clau per poder competir en moments decisius i afrontar els moments complicats de l’any. Al mateix temps, també serem un equip més jove que l’any anterior i on hi haurà jugadors que caldrà que s’adaptin i vagin fent passos per a dominar la lliga. Serem fidels al nostre estil de joc i mirarem d’oferir un bon espectacle per l’aficionat. Penso que quan algú veu jugar al Prat és clar el segell de ser un equip dinàmic, ràpid i que transmet compromís i esforç. Buscarem fer un joc divertit per l’espectador i al mateix temps efectiu per a sumar victòries.

L. Quines son les fites per la temporada 20/21.?

D M. Crec que tenim un equip on els jugadors empenyeran a estar a dalt a la classificació i poder tenir fites ambicioses. Encara és aviat per poder valorar on ens ubicarà la competició però volem pensar que a final d’any estarem preparats per a competir amb els millors equips de la LEB Plata. És l’objectiu del que m’agradaria poder parlar. Primer hem de formar un grup fort com vam fer l’any passat, després començar a conèixer-nos i estar preparats pels moments difícils que puguin arribar i per últim preocupar-nos de fer bé la nostra feina i créixer. A partir d’aquí, veurem que som capaços d’aconseguir.

L. Quin missatge envies als socis i seguidors?.

D M. Per anticipat agrair l’esforç extra que suposarà fer el seguiment de l’equip aquesta temporada amb les mesures del Covid-19. El club farà el possible per la seguretat de tots i veurem quan podem tornar a coincidir l’equip i l’afició en el Joan Busquets. Dit això, amb la vinculació aconseguirem conjuntar un equip de gran talent esportiu però també d’una qualitat humana extraordinària. El grup humà que formarem és un bon exemple de compromís i de treball, i habitualment aquest tipus d’equip aconsegueix que l’aficionat es senti identificat i gaudeixi. Treballarem i competirem al màxim perquè entre tots puguem aconseguir un dels grans reptes de l’equip: tornar a omplir el Joan Busquets.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades