CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

El joc interior potablava fa aigües a L’Hospitalet i el Prat cau 77-70 perdent el liderat.

El joc interior potablava fa aigües a L’Hospitalet i el Prat cau 77-70 perdent el liderat.

web
Notícia publicada el 3 de octubre de 2019
web

CB Prat

3 de octubre de 2019

Notícia de la

Publicada a les 11:51

Un CB Prat que a les absències de Wally Niang, Gerbert Martí i Manel Signes es a dir homes de pintura, se’ls hi va afegir la d’Arnau Parrado amb la Penya es va estavellar al pavelló del Centre de l’Hospitalet. Avui Dani Miret va intentar la opció interior veient el poc encert i ansietat dels seus llançadors que una i altre vegada feien aigua, però l’alternativa tampoc va funcionar i malgrat que el resultat no va estar clar fins el xiulet final, el Torrons Vicens l’Hospitalet ho va gestionar millor i finalment va baixar del liderat als potablava al superar-lo per 77-70.

L’Hospitalet prendria l’iniciativa del partit després d’un parcial de 6-0. El 13-6 va fer saltar les alarmes a Dani Miret i els del Delta van reaccionar amb el seu estil de joc, pressió a la sortida del rival i córrer tota la pista. El partit se va igualar amb algunes bones penetracions de Carles Marzo i Marc Blanch i de la solitària feina a la pintura d’Adrià Domenech. Finalment el quart es tancaria amb empat a 20 però amb algunes clares observacions a millorar per els del Baix, el balanç de rebots clarament superior per els locals (13/6) i el pobre o més aviat inexistent llançament des el triple (0/7). Adrià Domenech amb 6 punts millor col·laborador ofensiu.

A la represa, els potablava van semblar reaccionar i activar-se amb Junior Saintel i Carles Marzo recuperant pilotes i posant distàncies pel CB Prat (20-25). Jose Manuel Hoya va parar de seguida el partit i tot seguit de nou es va redirigir al guió desitjat per els locals. Diop se va fer amo i senyor de les pintures i el CB Prat va continuar pràcticament nul des el triple (1/11) Tant sols Júnior Saintel va anotar el seu únic intent. El CB Prat que seguia intentant-ho amb més cor que bon joc no marxava del partit, però, anava sempre a remolc. Finalment vam marxar als vestidors amb un 41-38 i amb la sensació que a la segona meitat l’equip reaccionaria. Júnior Saintel amb 5 punts millor atacant.

Després del pas pels vestidors Dani Miret va tornar a intentar-ho des el llançament exterior i va arribar per fi el primer de Leo Cizmic, però va ser un miratge perquè de nou l’equip en general va continuar errant. Dani Miret va passar al pla B, la pintura. El pla B tampoc va funcionar, la permissivitat i la passivitat pratenca propiciava una diferencia al rebot abismal (32/17) i amb aquests dubtes, Hospitalet ho aprofitava per marcar distàncies (60-51), però tot per decidir al últim quart. Leo Cizmic amb 5 punts millor atacant.

Els seguidors potablava que s’avien acostat al pavelló del Centre esperaven la reacció final de l’equip, reacció que va semblar arribar a falta de 43” pel final i amb un 73-67 i pilota potablava, Carles Marzo reclamaria insistentment acció antireglamentària sobre si mateix quan penetrava a la cistella rival, però els àrbitres no assenyalarien res. El partit navegaria fins el xiulet final i L’Hospitalet despenjaria als del Delta del liderat guanyant el derbi per un 77-70 final. De nou Adrià Domenech millor anotador amb 5 punts.

Torrons Vicens CB L’Hospitalet 77. Lozoya (12), Creus (8), Wood (5), Guia (6), San Epifanio (15), Homs (4), Balastegui, Diop (16), Baques (4), Gordon (7).

CB Prat 70. Sesé (2), Saintel (5), Helmanis, Valle (2), Molins (7), Vinicius (6), Domenech (13), Marzo (13), Blanch (12), Cizmic (10).

MVP de l’equip. Un cop més Marc Blanch a aconseguit el guardó de MVP de l’equip. Kitus va aconseguir 18 crèdits en 29’, va anotar 12 punts amb una sèrie de 4/6 al llançament de dos i 4/4 al lliure, amés d’agafar 7 rebots, donar 3 assistències i rebre 5 faltes.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades