CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

El Club Joventut Badalona i el CB Prat continuaran vinculats la temporada vinent.

El Club Joventut Badalona i el CB Prat continuaran vinculats la temporada vinent.

Vinculacioweb
Notícia publicada el 14 de julio de 2020
Vinculacioweb

CB Prat

14 de julio de 2020

Notícia de la

Publicada a les 16:00

El Club Joventut Badalona i el CB Prat han arribat a un acord per continuar vinculats durant la temporada 2020-21. Serà el setzè any no consecutiu. La relació es va interrompre durant la campanya 2017-18 en què les dues entitats uneixin esforços per un bé comú.

El projecte conjunt entre la Penya i el Prat és possible perquè, de cara a la campanya que s’aproxima, tots dos clubs veuen que el perfil dels jugadors disponibles s’adapta perfectament a la LEB Plata, categoria dels potablava. Un dels punts acordats és que el club verd-i-negre aporti el nombre de jugadors que la direcció esportiva cregui oportuns al Prat, sempre després d’haver-ho consensuat amb l’entitat del Baix Llobregat.

El president del Club Joventut Badalona, Juanan Morales, ha explicat que és una relació molt beneficiosa per a tots dos: “Estem molt satisfets de poder renovar, un any més, amb el Prat. És una decisió que té molt de sentit, especialment si tenim en compte que tindrem un equip a la Lliga EBA, així que disposarem d’una estructura transitable pels nostres jugadors del planter”. A més, el president afegeix que “la nostra vinculació amb el Prat és un cas d’èxit, tant en l’àmbit dels resultats esportius, com en el dels jugadors que han jugat al Prat i han arribat al primer equip, com és el cas de Ferran Bassas i Pau Ribas”.

Per la seva part, el president del CB Prat, Arseni Conde, ha assegurat estar molt satisfet per aquest nou acord: «Estem contents perquè, un any més, seguirem units amb la Penya, en aquesta vinculació plena d’alegries per ambdues entitats. Esperem continuar amb la bona línia del curs passat amb un gran joc i bons resultats, que es va veure trencada única i malauradament per la COVID-19 i que ens va deixar a les portes de l’ascens. Junts tornarem més forts i amb il·lusions renovades.»

Durant els 15 anys anteriors de l’acord, 27 jugadors vinculats han debutat amb el primer equip del Club Joventut Badalona a la Lliga Endesa.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades