CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

El Club Joventut Badalona i el CB Prat continuaran vinculats el pròxim curs 2022-2023

El Club Joventut Badalona i el CB Prat continuaran vinculats el pròxim curs 2022-2023

Notícia publicada el 28 de julio de 2022

CB Prat

28 de julio de 2022

Notícia de la

Publicada a les 07:45

El Club Joventut Badalona i el CB Prat amplien el seu vincle una temporada més

La temporada 2022/23 serà la divuitena on els verd-i-negres i els potablava treballin de la mà

El Club Joventut Badalona i el CB Prat han arribat a un acord per continuar vinculats durant la temporada 2022-23. Serà el divuitè any no consecutiu –la relació es va veure interrompuda durant el curs 2017/18– en què els dos clubs treballaran junts per intentar assolir els objectius.

La Penya i el Prat ja acumulen molts anys anant de la mà i la relació entre les dues entitats és magnífica. De cara a la pròxima temporada, i amb el CB Prat jugant a LEB Plata, l’objectiu continua sent el mateix: treballar al màxim perquè els jugadors vinculats tinguin una via de creixement i desenvolupament professional, al mateix temps que el club del Baix Llobregat lluiti per intentar estar el més amunt possible a la categoria. De cara a la següent temporada, serà la Penya qui decideixi l’entrenador, així com el nombre de jugadors vinculats i cedits que la direcció esportiva cregui oportuns al Prat, sempre en una línia de consent amb les necessitats de l’equip potablava.

Juanan Morales i Jordi Martí, contents amb la renovació de l’acord

El president del Club Joventut Badalona, Juanan Morales, s’ha mostrat molt satisfet amb l’ampliació de l’acord amb el CB Prat: “Estem molt contents de tornar a renovar l’acord amb el Prat perquè els nostres vinculats hi puguin jugar. És cert que aquest any jugaran a LEB Plata, però això pot ajudar que els nostres joves tinguin més protagonisme. La relació amb el president i amb el Prat sempre és fantàstica, i crec que ha demostrat ser un model d’èxit tant per a ells com per a nosaltres, així que molt contents i segurs que aquest any també serà profitós pels nostres jugadors i esperem que el Prat pugui tornar a LEB Or”.

El director esportiu de la Penya, Jordi Martí, té clar que és un acord molt beneficiós per a les dues entitats: “Com cada temporada, veure que sumem anys amb la vinculació és molt positiu. Vol dir que les dues entitats anem de la mà i en traiem rendiment i crec que a més és una bon exemple veure tots els jugadors que fan aquest pas passant pel CB Prat i que després tenen èxit. És probable que al primer equip tornem a tenir jugadors que han passat pel Prat que ara acabin al primer equip. És una valoració molt important, interessant i profitosa pel Club perquè és el pas que necessitem perquè els jugadors estiguin a punt per jugar al primer equip”.

Arseni Conde, satisfet amb continuar treballant junts.

El president del Club Bàsquet Prat, Arseni Conde, ha expressat que “serà la divuitena temporada que treballem conjuntament amb la Penya, i és un vincle que ha estat positiu per ambdues entitats al llarg dels anys. Aquest any l’equip torna a LEB Plata però la il·lusió i l’ambició serà màxima per continuar fent bé les coses i les dues parts estem satisfets de la feina feta un cop acabada la temporada”.

30 jugadors vinculats han debutat amb la Penya a l’ACB

En tots els anys treballant junts, fins a 30 jugadors vinculats han debutat amb el primer equip del Club Joventut Badalona a la Lliga Endesa, sent els més recents els casos de: Zsombor Maronka, Yannick Kraag i Miguel Malik Allen.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades