CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

El Center senegalès de 206 cm. Wally Niang, més fusta per el projecte potablava 19/20.

El Center senegalès de 206 cm. Wally Niang, més fusta per el projecte potablava 19/20.

Niang
Notícia publicada el 19 de julio de 2019
Niang

CB Prat

19 de julio de 2019

Notícia de la

Publicada a les 08:05

Wally Niang nascut a Dakar el 05-06-1996 que va aterrar la temporada 2012/13 al júnior del Madrid i que a la 14/15 jugant a l’EBA de l’Estudiantes debutés a la lliga Endesa amb el primer equip jugant 3 partits amb 18 anys, i que a la 14/15 repetís experiència amb el Morabanc Andorra jugant 4 partits a la lliga Endesa s’ha compromès aquest curs amb el CB Prat.

Els seus inicis van estar tímids, però la seva humilitat el va portar a millorar a molta velocitat, amb el júnior del Madrid va acabant sent una peça determinant que el va convertir en MVP de la final júnior del campionat de España.

Wally ha madurat molt però encara li queda molt per millorar, en qualsevol cas el seu impressionant físic fa que estigui cridat a tenir un paper determinant a la pintura tant en defensa com en atac del joc potablava. Te també un eficient llançament de mitja distancia i per tant obliga als defensors a estar pendents d’ell.

Benvingut també a la família potablava i estem segurs que aquest somriure que sempre llueixes farà que connectis de seguida sobretot amb els més petits.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades