CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

El CB Prat venç i convenç al JB al partit de la supervivència contra Cáceres. Prat 95-66 Cáceres.

Publicada a les 19:59

El CB Prat segueix donant passes endavant tot i que la infermeria segueix força activa. Està ja confirmat que Gerbert Martí pateix el trencament del creuat anterior del genoll dret i que el tindrà lluny de les pistes entre 7 i 9 mesos, però per una altre banda, la més que provable absència de Arturs Zagars no es va produir i Arturs es va vestir de curt amb l’equip i finalment va jugar.

Un partit en el que tots dos equips es jugaven la vida i més el CB Prat que es podia despenjar definitivament de la taula de salvació. Va sortir Dani Miret amb un equip de molt quirats i amb la intensió de mossegar en defensa i castigar en atac. No van trigar massa els del Delta en prendre les primeres avantatges (10-2). L’equip potablava era  liderat per un Boeing 747 que de nou es va enlairar per el JB. Marc Blanch va estar llest i seriós en defensa, com la resta dels seus companys, però enormement efectiu en atac anotant fins a 12 punts amb cistelles de tots colors que van portar al CB Prat a tancar un quart amb una avantatge que feia mal (29-15).

Al segon quart i mentre Caceres mirava de reüll les maniobres del Boeing que seguia volant majestuosament per l’Estruch, va aparèixer una estrella fugaç anomenada Dídac Cuevas que va acabar de minvar la moral extremenya, el bo de Cuevas va defensar com en ell es habitual i va anotar fins a tres llançament triples en un tres i no res, portant la diferencia als 5’ de joc per damunt dels 20 punts de diferencia (45-24). Blanco va parar el partit, però de poc serviria el break extremeny, doncs el avui despentinat Marc Blanch en dues ocasions des els 6,75 i un seriós Wesley Sena a la pintura, van portar el marcador a un 59-29 camí dels vestidors. Dídac Cuevas amb 9 punts millor atacant.

Els extremenys van sortir amb la intenció de reduir distancies, i si mes no, d’intentar salvar el +13 de l’anada. Però com hem dit els del Baix tenien avui fam i no estaven disposats a afluixar. Continuaria Marc Blanch amb l’encert, Wesley Sena amb la suficiència a la pintura i Joel Parra amb el treball incansable, però seria Pep Busquets qui gaudiria dels minuts de gloria d’aquest quart amb dos nou triples que encara augmentava més el marge obtingut al descans, 77-43 a la fi del tercer. Josep Busquets amb 6 punts millor anotador.

Per fi el públic no va patir i s’ho va passar d’allò més be. En tota la lliga havia vist res semblant i quan tothom pensava que els de Dani Miret es relaxarien, res de res, la actitud continuava sent de 10 i els jugadors entregats seguien delectant al públic. Un gran Joel Parra va posar la màxima diferencia (88-51) després del seu tercer triple de tres intents, i el partit se va anar apagant amb una sensacional victòria que ens col·loca 16é a la taula després d’un mon de jornades. El CB Prat es encara en llocs de descens però com diu Dani Miret, ara a pensar en el partit més important que tenim ara per ara, que no es altre, que Paléncia. Resultat definitiu 95-66 i Joel Parra com millor anotador amb 8 punts.

CB Prat 95. Ortega (7), Bassas, Busquets (8), Mba, Domenech, Rubin de Celis (4), Cuevas (12), Parra (18), Sena (14), Jeanne (2), Blanch (25), Zagars (5).

Cáceres P. de la Humanidad 66. Mazurczak (6), Konate (3), Corrales, Huff (5), Saap (18), Chol (2), Kody, Rakocevic (11), Trist (10), Martinez (6), Parejo (5).

MVP del partit. L’escorta de Badalona Marc Blanch va estar ahir un autèntic mal son per el Cáceres i no només es va proclamar el MVP del partit, sinó el jugador més valorat de la jornada amb 31 crèdits de valoració. Als 25’ que ha estat a pista ha anotat 25 punts amb una sèrie de 4/7 al llançament de dos, 5/8 al triple i 2/2 al tir lliure, amés d’agafar 5 rebots, donar 4 assistències, recuperar 3 pilotes i rebre 2 faltes.