CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

El CB Prat s’imposa a l’Hospitalet al segon pols de pretemporada per 79-65.

El CB Prat s’imposa a l’Hospitalet al segon pols de pretemporada per 79-65.

DSC_0055
Notícia publicada el 14 de septiembre de 2018
DSC_0055

CB Prat

14 de septiembre de 2018

Notícia de la

Publicada a les 10:30

Al segon assaig potablava de pretemporada els de Dani Miret se van imposar al Torrons Vicens l’Hospitalet de LEB Plata per 79-65. Terrence Bieshaar ja va tenir els primers minuts del retorn al JB, mentre que Pol Bassas lesionat encara no s’ha estrenat, Marc Blanch amb molèsties tampoc hi va participar i Wesley Sena encara no ha arribat.

Poc a poc l’equip se va engrassant i ahir van tornar a veure’s noves cosetes. Una correcta presencia en defensa, va permetre que en moments puntuals, l’atac potablava gaudís d’algunes accions brillants, així el primer quart vam poder comprovar les habilitats anotadores de Gluditis i el enorme caràcter del playmaker Zagars, así como la omnipresència de Pep Ortega que re-composa i centre als seus companys sobretot als novells de l’equip. El parcial acabaria amb un 24-21 i amb Zagars amb 9 punts (2 triples) i Gluditis 6 punts (2 triples).

Al segon període les rotacions no van causar cap problema als de Miret i Ortega a la pintura, 4 punts i un nou llançament des els 6,75 de Gluditis va eixamplar la diferencia per marxar als vestidors amb un 41-32. Poc a poc es van veient més cosetes i el que es més important els jugadors cada cop es veuen més compenetrats.

Un tercer període amb una incòmode defensa dels locals i uns Bieshaar i Ortega dominant la pintura marquen la diferencia i el CB Prat eixampla el marge per damunt de la desena, 57-45 a la fi del parcial. Ortega amb 6 i Bieshaar amb 3, millors anotadors.

Un allau de triples al darrer parcial (5) i un despentinat Zagars (21 punts)va propiciar que els del Delta marxessin definitivament al marcador. El públic va gaudir per moments del joc potablava encara que l’equip està lluny del seu punt ideal, cosa normal evidentment per l’alçada de la temporada i evidentment per les notables absències (Bassas, Blanch, Sena), però evidentment cal dir que ahir el públic va presenciar un pas més endavant de l’equip. Ressaltar que el conjunt pratenc va anotar fins a 10 triples (4 Gluditis, 4 Zagars, 1 Busquets 1 Rubin).

CB Prat 79. Martí (2), Blay (4), Busquets (9), Zagars (21), Gluditis (14), Rubin de Celis (5), Bieshaar (10), Bergins, Ortega (12), Parra (2), Cardoso.

CB l’Hospitalet 65. Gelazonia (8), Creus (3), Rodriguez (11), Garcia (6), Epi (12), Homs (7), Cherneha (1), Sola (10), Navas (7).

MVP de l’equip. El letó Arturs Zagars va estar el potablava més encertat de tots amb 21anotats però la manca de estadístiques ens impedeix donar-vos els seus números complets. En qualsevol cas, Zagars va anotar, va assistir va recuperar i va desenvolupar un mon d’habilitats que aviat el faran ressaltar a la competició.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades