CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

El CB Prat es desinfla al darrer quart (17-32) i cau al JB front Girona per 73-83.

El CB Prat es desinfla al darrer quart (17-32) i cau al JB front Girona per 73-83.

web
Notícia publicada el 9 de febrero de 2020
web

CB Prat

9 de febrero de 2020

Notícia de la

Publicada a les 12:28

Carles Marzo dirigeix magistralment un CB Prat durant tres quarts, però el major encert, la serenitat i la  veterania de Bàsquet Girona enfonsa al quart de la veritat un dubitatiu i descentrat CB Prat, que amés de perdre el partit 73-83, va cedir l’avarage als gironins per la segona fase.

Un CB Prat que continuava amb l’absència de Marc Blanch i amb jugadors encara no al 100% com Molins, Signes, Parrado i Gerbert va sortir avui amb el dibuix habitual potablava. Carles Marzo es va muntar l’equip a l’esquena i va dirigir i amés anotar amb facilitat (8 punts), Júnior Saintel l’acompanyaria en aquesta faceta (7 punts) i una jugada del duet fantàstic, gran alley-oop del barceloní per el nord-americà va posar la màxima avantatge (16-9), després Bàsquet Girona mantingut per l’altre base del matx Albert Savat va anar reduint diferencies fins tancar-lo amb un 22-19 per els de Dani Miret.

Un 0-6 de sortida va posar per davant als gironins 22-25 que van mantenir aquesta iniciativa fins que als darrers compassos del parcial es va manifestar el croat Leo Cizmic des els 6,75, dos triples consecutius seus van tornar a posar als del Delta de nou amb franquícia per acabar marxant als vestidors amb un 39-33. Leo Cizmic amb 8 punts millor atacant.

Si be es cert que el Prat no lluïa avui en conjunt amb claredat, però si ho feia Carles Marzo individualment donant una classe magistral per direcció i puntualment jugadors que anaven mostrant la seva qualitat. Seria ara el torn d’Arnau Parrado (6 punts) qui prendria aquest roll per mantenir als del Baix amb franquícia a la fi del tercer parcial 56-51.

El quart de la veritat començaria amb cistella dels potablava (58-51), però en aquest punt se li van fondre els ploms a l’equip de Dani Miret i quan van mirar el lluminós aquest mostrava 58-63, un 0-12 que faria mal als locals. En un punt delicat per els de Miret i amb algunes decisions arbitrals no compartides ni per el públic ni per l’equip potablava van acabar per descentrar definitivament als locals (tècnica a Miret i tècnica a Marzo a la mateixa acció) acompanyat de l’encert de Costa, Cosialls i Sevillano que va fer que finalment els de Formento s’enduguessin el partit i l’avarage per 73-83. Marc Sesé i Junior Saintel amb 5 punts millors anotadors.

CB Prat 73. Marti, Signes (5), Sesé (9), Parrado (12), Saintel (12), Valle, Molins (1), Vinicius (6), Marzo (16), Osayande (4), Cizmic (8).

Bàsquet Girona 83. Graham (2), Savat (16), Costa (9), Hester (7), Cosialls (14), Niang (4), Moreno (7), Dijkstra (9), Sevillano (15), Esteban.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades