CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

El CB Prat continua el calvari de les lesions i perd al Barris Nord per 80-58.

El CB Prat continua el calvari de les lesions i perd al Barris Nord per 80-58.

Cronica
Notícia publicada el 24 de enero de 2019
Cronica

CB Prat

24 de enero de 2019

Notícia de la

Publicada a les 16:40

Tornava al tenir una celebració l’equip de Miret al partit que jugava el seu equip al Barris Nord i era que Pep Ortega ingressava al club dels 300 partits jugats a la LEB Oro. Però un cop més aquesta alegria tenia una altre cara que ha perseguit i que està perseguint a l’equip potablava al llarg de la competició des la jornada inicial i que es el calvari de les lesions. Manel Signes se sumava a la llista de la infermeria el passat dilluns per lesió i el mateix dia del partit Joel Parra malalt tampoc viatjava, si ho faria Dídac Cuevas que també malalt finalment es desplaçava amb l’equip. A última hora s’uniria a l’equip Adrià Domenech per minvar tantes absències.

El partit tindria poca història doncs aviat es va decantar del cantó local i mai va donar la sensació de canviar de amo. Pep Ortega sortiria al cinc inicial consumant el seu partit numero 300 que li atorga el privilegi d’entrar al club d’aquesta xifra i  que poc jugadors ho poden presumir. Aviat va haver de marxar el de Vic als vestidors que var rebre un cop al cap perquè li cosissin però aviat va estar de nou a la banqueta per tornar a trepitjar el parquet. El parcial es tancaria amb un 22-14 i amb l’altre Pep, el Busquets com millor artiller potablava que amb 8 va estar el millor atacant.

El CB Prat es va intentar preservar de una plantilla curta amb la zona, però l’ofici de Lleida amb un Feliu determinant, va acabar de catapultar als locals que van marxar a diferencies de 20 punts. Adrià Domench disposava dels mateixos minuts que la resta i Marc Blanch, millor anotador dels pratencs (5 punts) lluitava per que Lleida no acabés de trencar el partit si es que no ho estava ja. El 44-26 que marcava el lluminós al descans se feia una muntanya pràcticament impossible d’escalar.

Les coses canviarien poc desprès del pas pels vestidors i Lleida continuaria en bona dinàmica, els de Dani Miret s’oposaven gràcies sobretot al caràcter guanyador de Pep Ortega i al bon moment de forma de Pep Busquets. El tercer quart es tancaria amb un 61-46 i amb els Peps com millora anotadors pratencs amb 8 punts cadascun d’ells.

Finalment i amb les forces justetes el CB Prat cauria per un contundent 80-58 i de nou Pep Busquets acabaria d’arrodonir la seva tarda amb 6 punts més que el convertien en el màxim anotador del partit amb 22. En espera de la recuperació si mes no d’alguns jugadors, el CB Prat tindrà que afrontat aviat, el proper dissabte al JB, una nova batalla, aquesta contra el Huesca.

ICG Força Lleida 80. Turner (6), Djuran (3), Chapela (7), Feliu (13), Mbaye (13), Stutz (19), Steel (2), Lafuente, Fall (3), Quintela (7), Kyei (7).

CB Prat 58. Ortega (13), Bassas (2), Busquets (22), Jeanne, Domenech (5), Rubin de Celis (5), Cuevas, Sena (4), Blanch (7).

 

MVP de l’equip. El jove aler de Granollers Pep Busquets va estar ahir el MVP de l’equip amb 23 crèdits de valoració. Als 27’ que va estar a pista en va anotar 22 punts amb una sèrie de 1/4 al llançament de dos, 5/6 al triple i 5/5 al tir lliure, amés d’agafar 4 rebots, recuperar 2 pilotes, fer 1 tap i rebre 4 faltes.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades