CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

El Boeing 747 Marc Blanch continuarà planejant pel JB un any més.

El Boeing 747 Marc Blanch continuarà planejant pel JB un any més.

Blanch2
Notícia publicada el 6 de julio de 2019
Blanch2

CB Prat

6 de julio de 2019

Notícia de la

Publicada a les 08:54

Marc «Kitus» Blanch que acaba de renovar per el CB Prat per el curs 19/20 serà una peça més que important per el projecte que tot just s’acaba d’encetar. Blanch que jugarà la seva tercera campanya consecutiva de nou a les ordres de Dani Miret ha tornat a recalar en l’equip del Baix després que la campanya anterior realitzés un curs més que espectacular.

 

L’escorta es va iniciar fa uns quants anys (2002-03) a EBA amb el pratencs per fer el salt mes tard a les categories superiors arribant a la ACB. Cal recordar que Blanch ha arribat als 400 partits a la LEB Or lluint la samarreta potablava on poc jugadors ho han aconseguit. El de Badalona no sumarà en aquesta categoria la 19/20, però de ben segur intentarà amb la seva experiència i qualitat que això sigui possible a la següent.

 

Marc Blanch junt a Gerbert Martí seran els capitans del projecte i molt provablement veurem totes les tardes de dissabte a partit de les 18:15h. planejar un Boeing 747 en el que el seu comandant farà les millors i fantàstiques piruetes perquè tot aquell que s’apropi s’ho passi d’allò més be.

 

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades