CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

El base Pol Olivier s’incorpora al Prat 21/22 durant un mes mentre es recuperen els lesionats de la Penya.

El base Pol Olivier s’incorpora al Prat 21/22 durant un mes mentre es recuperen els lesionats de la Penya.

web
Notícia publicada el 21 de septiembre de 2021
web

CB Prat

21 de septiembre de 2021

Notícia de la

Publicada a les 17:54

El tarragoní, que el proper 24 de setembre complirà 27 anys i de 185 cm. d’alçada, s’incorpora al projecte potablava 21/22 en espera d’alguna oferta que molt probablement apareixerà i ho farà per un període d’un més, temps en el qual el CB Prat espera la incorporació de la resta de jugadors que fins el moment no s’han incorporat per la lesió de diversos jugadors del primer equip de Joventut de Badalona, es el cas de Kriss Helmanis, Zsombor Maronka o Miguel Allen.

Pol que ha fet la pretemporada complerta amb els del Delta, esta força content per aquesta oportunitat d’ajudar a l’equip i no descarta cap possibilitat sigui quina sigui, o be continuar amb els del Baix Llobregat si fos el cas o be estudiar qualsevol oferta exterior si arribés.

Pol Olivier es un base amb una magnífica complexió atlètica, persuasiu en defensa que provoca forces recuperacions i molt ràpid en atac que complerta amb un excel·lent llançament des els 6,75.

Pol va passar per el Canarias Basketball Academy abans de marxar a la NCAA on va estar quatre anys a Norsthwest Nazarene University, desprès tornaria i prestaria els seus serveis al Cáceres la 17/18 i al Melilla la 18/19 de LEB Oro. Passaria posteriorment per Cantabria i Zornotza de LEB Plata la 19/20 i l’any passat ho faria al Valls de la Lliga EBA.

Algú va dir respecta als basquetbolistes en general i en concret sobre Pol Olivier, que els jugadors pateixen vaivens en una professió que no sempre torna el que li dons.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades