CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

Des el 1 de juliol Albert Cañellas nou director tècnic del CB Prat. Dani Colell, Stefy Gallego i Joan Aguado completen el staff.

Des el 1 de juliol Albert Cañellas nou director tècnic del CB Prat. Dani Colell, Stefy Gallego i Joan Aguado completen el staff.

web2
Notícia publicada el 5 de julio de 2021
web2

CB Prat

5 de julio de 2021

Notícia de la

Publicada a les 19:31

Albert Cañellas substitueix des el 1 de juliol a Josep Gusi en la direcció tècnica del Club. Albert que la temporada passada era entrenador ajudant de Dani Miret ja coneix el nostre club i amés te la experiència a l’haver estat cinc temporades al CB l’Hospitalet passant per totes les categories. També du tres temporades al Joventut de Badalona i des unes quantes jornades ja està treballant intensament en la optimització de la nostre entitat. Evidentment tots els canvis porten diferents formes de treballar i esperem, desitgem i estem segurs que els resultats a mig termini seran positius.

Dir que Dani Colell actual entrenador del sènior femení i Stefy Gallego jugadora i administrativa de la entitat seran els coordinadors femenins i que Joan Aguado delegat i entrenador ho serà dels equips de cistella petita, evidentment reportant tots ells a Albert Cañellas.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades