CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

LEBPLATA

Des el 1 de juliol Albert Cañellas nou director tècnic del CB Prat. Dani Colell, Stefy Gallego i Joan Aguado completen el staff.

Des el 1 de juliol Albert Cañellas nou director tècnic del CB Prat. Dani Colell, Stefy Gallego i Joan Aguado completen el staff.

web2
Notícia publicada el 5 de julio de 2021
web2

CB Prat

5 de julio de 2021

Notícia de la

Publicada a les 19:31

Albert Cañellas substitueix des el 1 de juliol a Josep Gusi en la direcció tècnica del Club. Albert que la temporada passada era entrenador ajudant de Dani Miret ja coneix el nostre club i amés te la experiència a l’haver estat cinc temporades al CB l’Hospitalet passant per totes les categories. També du tres temporades al Joventut de Badalona i des unes quantes jornades ja està treballant intensament en la optimització de la nostre entitat. Evidentment tots els canvis porten diferents formes de treballar i esperem, desitgem i estem segurs que els resultats a mig termini seran positius.

Dir que Dani Colell actual entrenador del sènior femení i Stefy Gallego jugadora i administrativa de la entitat seran els coordinadors femenins i que Joan Aguado delegat i entrenador ho serà dels equips de cistella petita, evidentment reportant tots ells a Albert Cañellas.

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades