CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

Dani Miret s’acomiada de l’afició potablava a l’incorporar-se com segon del Joventut de Badalona.

Dani Miret s’acomiada de l’afició potablava a l’incorporar-se com segon del Joventut de Badalona.

web2
Notícia publicada el 16 de julio de 2021
web2

CB Prat

16 de julio de 2021

Notícia de la

Publicada a les 14:36

Dani Miret que ha estat tres temporades com màxim responsable del CB Prat es des avui l’entrenador ajudant de Carles Duran i definitivament no podrà continuar a l’equip del Baix Llobregat. Moltes vivències, molts records i sobretot molta feina la que deixa rere seu, el mestre Dani Miret. Per suposat li desitgem tota la sort del mon a la seva nova etapa i Dani ha volgut acomiadar-se de tothom amb aquesta nota:

Acabo una etapa al CB Prat, on he tingut la meva primera oportunitat com a entrenador professional. He crescut com a entrenador i persona, liderant des de la banqueta un projecte que ja havia admirat des de la distància molt abans d’entrar. El CB Prat és un club diferent, pels seus valors i manera d’entendre el bàsquet. Ha estat un privilegi representar-lo amb l’esforç i compromís d’un equip que sempre m’ha fet sentir orgullós.

Durant aquests 3 anys en els que he estat l’entrenador del primer equip, ha estat un plaer tenir el suport constant de l’Arseni, sobretot en els moments més durs, qui sempre m’ha mostrat la seva millor cara i s’ha preocupat de les persones que formem l’equip. No puc oblidar-me de la «presi» a l’ombra, la Mari Carmen, un dels secrets de l’èxit del club. Agrair l’activitat de la Junta, sempre pendents de treballar en tots els aspectes que no es veuen. He gaudit veient el Dr. Deixens corrent amunt i avall amb el material, amb les dades de «Mr. Xip» Centelles, les converses al despatx amb la polivalent Stefy, els e-mails i salutacions amb en Xavi Pascual i amb «l’home per tot» Luiggi.

M’agradaria també agrair el suport a l’afició potablava que ens ha acompanyat en el Pavelló Joan Busquets i que tant hem trobat a faltar aquest any de pandèmia. Sort que vam compartir un últim gran tram de temporada.

Per últim, agraïr la complicitat als actors principals: l’staff i els jugadors amb qui he tingut l’oportunitat de treballar. Han estat moltes hores d’entrenaments, vídeos, xerrades, cotxe, autocars… Em quedo amb molts records però sobretot amb la part humana. M’heu fet millor.

Tots vosaltres ho heu fet tot molt més fàcil. Gràcies. 

Ens seguirem veient, us seguiré de ben a prop. Molta sort i una última vegada: 1, 2, 3 PRAT!

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades