CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

Dani Miret dirigirà a LEB Plata el projecte potablava 19/20 i ens dona les primeres impressions.

Dani Miret dirigirà a LEB Plata el projecte potablava 19/20 i ens dona les primeres impressions.

web
Notícia publicada el 2 de julio de 2019
web

CB Prat

2 de julio de 2019

Notícia de la

Publicada a les 13:23

Dani Miret, que la passada campanya va tenir un any força complicat en molta aspectes però sobretot per les lesions, repeteix banqueta al CB Prat i dirigirà el projecte 19/20.

Luiggi. Com afrontes el nou projecte del CB Prat 19/20?

Dani Miret. El nou projecte l’afrontem amb molta il•lusió de participar en una LEB PLATA que ha sofert molts canvis respecte la última participació del CB Prat. Funciona en un format diferent a la LEB OR, per tant, ens haurem d’adaptar i estar ben atents des del principi perquè en la primera fase determines jugar per l’ascens o el descens. Hi ha equips que juguen a més ritme, amb menys nivell físic en quan a mida però no a intensitat, i disposen de plantilles molt experimentades. Nosaltres seguim sent un equip jove i penso que a la LEB Plata hi haurà més projectes formatius com el nostre, que apostin pel talent nacional, però encara és aviat per valorar com queden les LEB’s ja que poden haver-hi canvis en els clubs que conformaran les diferents lligues FEB.

Tenim ganes de demostrar que ho podem fer millor que l’any anterior i estem fent un esforç tots per a que la dinàmica de l’inici de lliga ens permeti acumular hores de vol aviat i ser sòlids. Personalment tinc ambició de seguir millorant en tots els aspectes i ajudar a l’equip a créixer i a aconseguir el màxim d’objectius. Penso que hem de tornar tot el suport a l’afició que vam rebre en mals moments l’any anterior i compensar-ho amb una energia extra.

Luiggi. Quins son els objectius de l’equip a priori?

Dani Miret. El fet d’estar en plena construcció de l’equip fa que no puguem anticipar quins son els objectius a nivell classificatori. Hi haurà rivals amb grans plantilles i les LEB’s en general han augmentat la qualitat dels seus equips amb la qual cosa hem d’estar preparats per a qualsevol escenari. L’objectiu principal és començar a construir un equip equilibrat i unit, hem de reinventar-nos i fer-nos forts en la nostra formula de jugadors veterans i de joves que tant bé ha funcionat en moltes temporades en aquesta casa.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades