CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

Carta de comiat d’un GRANDE que deixa la direcció tècnica del CB Prat. Gràcies Josep Gusi

Carta de comiat d’un GRANDE que deixa la direcció tècnica del CB Prat. Gràcies Josep Gusi

web
Notícia publicada el 21 de junio de 2021
web

CB Prat

21 de junio de 2021

Notícia de la

Publicada a les 22:10

Bon dia companys i companyes,

Escric aquesta carta-mail, ara que acaba la temporada, per la necessitat que tinc de donar-vos les gràcies a tots i totes, per les 3 temporades en les quals he tingut el privilegi de compartir amb vosaltres el projecte del CB Prat. Doncs això…, MOLTES GRÀCIES!!

GRÀCIES per rebre’m ja fa 7 temporades com un entrenador més, acollir-me i facilitar-ho tot en els inicis, en especial al Domènech Capdevila que va confiar en que pogués sumar. També de 1a mà a la Stefy i l’Arseni i la resta de membres de Junta Directiva.

GRÀCIES per recolzar fa 3 temporades que la Junta Directiva optés perquè pogués guiar, sumar i millorar l’estructura, mitjans, entrenadors, esportistes, equips i projecte en general del club.

GRÀCIES per confiar en la proposta que, juntament amb el Carles Gómez i el Joan Aguado, hem posat en pràctica en aquest període. Joan i Carles, MOLTES GRÀCIES per ser uns companys de viatge modèlics en un moment en que vam “agafar” el club en una situació crítica dels 3 Sèniors no professionals, sense tenir coberts amb entrenadors bona part dels equips de promoció ni d’escola de bàsquet, a banda del darrer any i mig de gestionar, com millor hem sabut, una trentena d’equips en pandèmia.

GRÀCIES a tots i totes també saber adaptar-vos a aquest any i mig de pandèmia. Vull reconèixer l’esforç superlatiu que heu fet. Sense una queixa. Valorant i entenent la globalitat de la situació, del club i no només l’equip propi.

Heu sigut molt professionals, molt vitals i participatius. S’ha engegat moltes coses importants en aquestes 3 temporades, fins i tot amb entusiasme “vivint” propostes que la pandèmia no ens ha deixat realitzar (formacions de fisioteràpia, curs d’entrenador de Nivell 0 i 1,…), i que han donat un valor afegit al club i que, gràcies a vosaltres, el CB Prat ha sigut pioner a la comarca (Tests de Switch on Sports) o a tot el territori nacional (L’Agenda en Pre-minis, preparada pel Xavi Plana i el Jordi Martínez) i que, gràcies a la vostra implicació s’han dut a terme de forma molt satisfactòria.

També heu “sabut estar”en un grup molt nombrós d’entrenadors. He estat a més d’una vintena de clubs i mai havia respirat com aquí el bon ambient que hi ha. La familiaritat i proximitat entre tots. L’ajuda directa i immediata de tothom. El bolcar-se, per exemple, en les 2 edicions del Torneig de Nadal de Minibàsquet. La darrera Presentació d’equips del club que va ser un èxit de participació amb els 3×3, ko’s, triples, barrejant esportistes, familiars i entrenadors, amb la cirereta final del show del Marquie Smith.

Especial agraïment també es mereix l’Aleix Vila. Tots ho heu posat molt fàcil i ha sigut enriquidor treballar amb tots vosaltres però amb l’ALEIX han sigut 3 temporades molt intenses on s’ha treballat colze amb colze cada dia. Des del primer segon al darrer. Entenent la postura de l’altre i arribant a consensuar sempre la que, crèiem, era la millor opció pel club. MOLTES GRÀCIES ALEIX PER TOT EL QUE HAS DONAT AL CLUB I A MI EN EL TERRENY PERSONAL.

Com sabeu, hi ha una nova etapa en el club amb noves persones al capdavant i objectius que desitjo que tinguin èxit. El meu recolzament i ajuda en el que calgui.

Finalment, ús faig a mans la MEMÒRIA de les darreres 3 temporades i que vull compartir amb vosaltres, perquè sense la vostra empenta i participació vital no tindria el contingut que té. Feu-la vostra, és vostra!!  Abraçadeta ben forta,

Josep Gusi.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades