CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

Carles Marzo, un base experimentat que també es puja al projecte Prat 19/20.

Carles Marzo, un base experimentat que també es puja al projecte Prat 19/20.

Marzo
Notícia publicada el 12 de julio de 2019
Marzo

CB Prat

12 de julio de 2019

Notícia de la

Publicada a les 15:02

El barceloní Carles Marzo (15-05-92) que va jugar al Básquet Navarra de LEB Plata la temporada passada s’incorporarà també a les ordres de Dani Miret el proper curs Carles Marzo que se va formar a les categories inferiors del Barça on va jugar des la 07/08 fins la 12/13 i que després va marxar a l’aventura nacional jugant a Plata successivament a Oviedo (12/13) Avila (13/14), Castelló (14/15) Avila de nou (15/16), Lucentum (16/17), Huesca LEB Oro (17/18) i finalment Navarra Plata (18719) te pertant una dilatada experiència i de ben segur serà una de les peces vitals de l’equip.

Marzo es un base de 190 cm d’alçada amb una enorme qualitat, li avalen dues designacions durant dos anys com millor base de la LEB Plata. Carles Marzo posseeix una excel·lent direcció de joc i gaudeix amb aquest roll, però ames amb el temps, a millorat molt amb el tir i es per tant una amenaça ofensiva, es un bon defensa i per la seva alçada fins i tot es una ajuda en el rebot per els interiors.

Amb Carles Marzo el CB Prat ja compte amb 7 efectius, els bases Molins i Marzo, els alers Blanch i Signes, els quatres Parrado i Martí i el Pivot Vinícius. L’equip va prenent forma i Dani Miret espera aviat acabar de completar la plantilla que ens acompanyarà en aquest nou repte.

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades