CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

Calendaris i novetats als equips sèniors del CB Prat.

Calendaris i novetats als equips sèniors del CB Prat.

Club Basquet Prat Equips Seniors
Notícia publicada el 20 de agosto de 2019
Club Basquet Prat Equips Seniors

CB Prat

20 de agosto de 2019

Notícia de la

Publicada a les 19:27

Des de fa uns dies comptem ja, a més del Sènior LEB, amb els calendaris dels nostres Sèniors així com d’altres equips de la base del club que afrontaran nous reptes.

Per una banda, el Sènior 1 que militarà de nou a 1a Catalana, que seguirà dirigit pel Sergi Obón, buscant una consolidació ha quedat enquadrat dins del grup 2 on debutarà al nostre féu, just en Festa Major, davant el CB Mollerussa.

Seguint en la vessant masculina, els nois de l’Aleix Vila, que també repetirà al capdavant del Senior 2, intentaran de nou encapçalar la competició per fer un pas més dins la formació dels nostres joves. En aquest cas, jugaran al grup 2 de Territorial A debutant també a casa enfront del SE Sant Medir.

Canviem a la categoria femenina, el Sènior A Femení que completa la renovació dels staffs sèniors amb la continuïtat d’en Dani Colell, intentaran repetir la bona campanya anterior i tornar a fer-nos somniar des de la part alta. En aquest cas, debutarà a domicili front el Xamba Vilafranca.

I, per últim, aquí ve una de les novetats al club, la creació d’un Senior B Femení que estarà dirigit pel bentornat Joan Albalat i amb l’objectiu de donar pas a aquelles noies que acaben etapa Junior. Jugaran a la categoria de Territorial i a hores d’ara encara desconeixem el seu calendari.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades