CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

Avui es l’aniversari del recordman «Kitus» Blanch i volem felicitar-lo i simplement dir-li «gracies per la teva aportació a aquest meravellós esport»

Avui es l’aniversari del recordman «Kitus» Blanch i volem felicitar-lo i simplement dir-li «gracies per la teva aportació a aquest meravellós esport»

web
Notícia publicada el 11 de enero de 2022
web

CB Prat

11 de enero de 2022

Notícia de la

Publicada a les 23:12

Marc Blanch fa avui 40 anys 12/01/2022, però si t’acostes qualsevol dissabte a les 18:15h al JB i veus com es mou a la pista, diries que ha falsificat el DNI.

Lluny dels seus números als quals molt pocs arribaran mai, la seva presència al parquet sempre dóna una seguretat als seus companys envejable i un respecte als rivals fora del comú. Des que va debutar amb 17 anys a la lliga EBA amb el Sant Pep, la seva carrera ha estat plena d’èxits, ha guanyat 10 títols i ha jugat ni més ni menys que 582 partits oficials, anotant 6394 punts en 12371 minuts, si, si, podríem calcular que, amb Kitus al parquet, cada 2 minuts puja 1 punt seu al marcador. Ressaltarem, si ens permeteu, dues característiques que no volem deixar passar per alt, ha recuperat 913 pilotes i el seu percentatge des del tir lliure és del 84,5% que pocs poden presumir i més sent un assidu visitant dels 4,60.

En Kitus, tot i ser, indiscutiblement, un jugador d’equip, ostenta dos rècords individuals a la Leb Oro: Sent un dels jugadors que han anotat, almenys el 89% dels seus tirs lliures en una temporada, i atenció, no ho ha fet només un cop, sinó que ho ha fet dos, a les temporades 1996/97 i a la 2018/19. També és el jugador exterior que més cops ha fet una mitjana de més de 15 de valoració per cada 100 possessions (ho ha fet en 10 ocasions).

A aquest Superman, se’l coneix pel sobrenom de Boeing 747, però sobretot el coneixem per la seva major fita, que és la seva dedicació, entrega, i, sobretot, humanitat que ha regalat no solament als seus companys sinó a qualsevol que s’ha trobat dins d’aquest món que continua sent la seva vida «el bàsquet«.

Moltes Felicitats Kitus.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades